Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dolot w 1.8 T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
miałem kiedyś stożek w fordzie 1.6... ale wtedy szedł :grin: usunąłem szybciej niż założyłem :kox:

+4g/s :slina: prawie tyle co jadąc pod wiatr :grin:

Ja mowir o samym tipie. Takiego gowna jak stozek nigdy bym sobie nie zalozyl

Opublikowano
miałem kiedyś stożek w fordzie 1.6... ale wtedy szedł :grin: usunąłem szybciej niż założyłem :kox:

+4g/s :slina: prawie tyle co jadąc pod wiatr :grin:

Ja mowir o samym tipie. Takiego gowna jak stozek nigdy bym sobie nie zalozyl

:facepalm:

No tak,lepiej założyć tipa na k03 i cieszyć się efektem placebo..:grin:

Opublikowano

Panowie sorki , ale się już pogubiłem.To jak to jest w końcu z tym TIP-em.Warto czy nie warto.Wszędzie się pisze, że jak robić program do 1.8T to najpierw dp (i to jest bardzo logiczne), później tipa i na końcu program (przynajmniej bez jazdy w okolice 200+).Robić w końcu TIP-a czy nie do prorgamu.Jest to jednak ok.500zł, więc jest o czym gadać

Opublikowano

Jak celujesz w okolice 200km czy nawet 220 to na tipa szkoda kasy. Podstawa to DP.

Opublikowano
  • Autor

Ja obecnie po poprzednim wlascicielu mam sportowa wkladke jr filters ale nie ma tego dzieku co na stozku :-) turbo tylko wali jak by bov siedzial ale to z tego co pisza tez dv uszkodzony. Mimo ze do 200km celuje to mam w planie dolot na stożku.

Opublikowano

jak celujesz w 200km to wypadało by wtryski większe założyć będzie zapętlać :D no podstawa to DP i FIMIC bo inaczej turbo bedzie ci puchło w lato np pęknie korpus po stronie wydechu ...:( tak jak ja mam ;/ a co do TIP to nie zmienię zdania nic nie daje przy K03

Opublikowano
Masz rację na tym forum totalnie nie ma nic o TIP. A wiesz dlaczego? Bo to tajemna wiedza, której nikt Ci nie zdradzi. Lepiej żebyś nie zaglądał stronę dalej bo jeszcze znajdziesz pierwsze lepsze tematy:

http://a4-klub.pl/turbo-chiptuning-tuning-mechaniczny-15/tip-ip-pytania-309818/

http://a4-klub.pl/turbo-chiptuning-tuning-mechaniczny-15/turbo-inlet-pipe-tip-244509/

ale tak to do B5, a Ty masz przecież B6, które różni się 1 wyjściem... więc może idźmy dalej....

Let me google that for you

---------- Post dopisany at 17:44 ---------- Poprzedni post napisany at 17:42 ----------

Nie zapomnij za chwilę założyć tematu w stylu "Downpipe, ile tak naprawdę daje i czy jest sens".

Konkretnie. :grin:

Opublikowano
  • Autor

Teraz mam program na 190 to na 200 malo braknie :-)

Opublikowano

Przypomniało mi się :P

Opublikowano
  • Autor

Jakie wnioski wyciagasz z tego filmu ? :-)

Opublikowano

nie morduj silnika:polew: miałem i szyko sie tego pozbyłem , i nigdy więcej , gdzie chcesz go włożyć ?? w miejsce filtra :facepalm: musiałbyś go zalożyć gdzieś ponizej komory silnika i modlic się o brak deszczu:naughty: lepiej miec zdrowe 190 niz kulawe 200 , :wink:

Opublikowano
  • Autor

Jaka to mordęga ?

gdzie chcesz go włożyć ?? w miejsce filtra

Nie, zderzaka :grin:

lepiej miec zdrowe 190 niz kulawe 200 ,

10 km z filtra ? :kox:

Opublikowano

Dla 10KM:grin: hmm lepiej zalej v-pover:wink:

Opublikowano
  • Autor

Czytaj kolego ze zrozumieniem dalem znak zapytania do twojego stwierdzenia o 10 km, a v power nie daje mocy...