marzec39 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Witam tydzien temu założyłem nowe tuleje na banany dolne tylne wachacze po e dniach auto lata po szosie a tu niespodzianka gumy powychodziły z tulei i mam pytanie jakie tuleje polecacie ja krafta nie polecam zastanawiam się nad tulejami z aukcji słyszał ktoś coś o tym, testował? TULEJA WAHACZA DOLNY BANAN A4 A6 PASSAT POLIURETAN (3830573782) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
0laczek Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Samych tulei według mnie wymieniać nie ma sensu- zaraz wywali się sworzeń/gniazdo i i tak cały wahacz do wymiany...
marzec39 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2014 nie cały rok temu wymieniłem jeden wachacz przedni dolny prosty sworzeń poleciał i w delphi reszta orginał w dobrym stanie więc jak na nasze drogi kupie tuleje i będzie z niego jak się posypie sworzeń nie będzie wyjśćia
marjon Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 jak sworzen dobry to wymieniaj tylko tuleje ja juz 2 razy zmienialem tuleje a sworzen dalej żyje, po co sie pchac w koszty
pastaldo Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Fakt chyba na bananie duzo częściej lecą tuleje niż sworzeń w przeciwieństwie do prostego i górnych.
marzec39 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2014 Już raz miałem wymieniane same tuleje 2 lata przeżyły i znowu trzeba wykonać ten sam zabieg tylko jakie jakiej firmy myślałem o Poliuretanowych ale jak to wygląda w praktyce, tego nie wiem.
Arturoo Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 tuleje poliuretanowe kolega sołtys85 jak pamiętam miał na handel....robił je też na zamówienie
Rekomendowane odpowiedzi