Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] A4 2.0 tfsi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

daj fotkę całej komory silnika to postaram Ci pomóc , bo sam mam 2.0 tfsi w angolu to porównam ze swoim co i jak i Ci powiem no albo po nr VIN tym co mas zna szybie od strony kierowcy

ps ale jak by nie było czy to angol czy amerykaniec , czy przekładany czy nie zrobiony z głową i to najważniejsze , kawał dobrej fury , widziałbym jakąś inną fele , przyciemnione szkła mocniej i czarne wstawki i będzie miód malina , jedna z ładniejszych na forum b7

Opublikowano

Tomekrks nie stresuj się bo widzę że wielu tu specjalistów. Aż sprawdziłem u siebie. Zamykanie drzwi również po stronie pasażera. Przedni panel nad rns taki sam. Zapewne przycisk 3 od lewej masz jeszcze poduszkę pasażera która w amerykańscu powinna podłączyć się sama jak ktoś usiądzie. Jedyne co to kwestia zderzaków i tylnej klapy. Masz zapewne amerykanca co wyjdzie po VINie ale zderzaki i tylna klapa na pewno wymieniona. Kwestia powodu wymiany.

Opublikowano
  • Autor

Poprzedni wlasciciel mowil ze przedni zderzak wymienil bo zona zostawila go na krawezniku i popekal.

Opublikowano

USA.. Obeznani w temacie znajdą zdjęcia tego auta.. Nie podawaj VINu publicznie

Tył był nieruszony.

Opublikowano

Świetny... Zamienił bym się za Białego :D ile m przebiegu?

Opublikowano
USA.. Obeznani w temacie znajdą zdjęcia tego auta.. Nie podawaj VINu publicznie

Tył był nieruszony.

oj znajda :tongue:

bezwypadkowy.net :: Temat: Proszę o sprawdzenia Audi A4 (1/1) - bezwypadkowe - bez-wypadkowy

---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 21:52 ----------

przy okazji sie dowiedziales jakie najprawdopodobniej jest zawieszenie :decayed:

Opublikowano

WOW. no to był Dzwon :D

Opublikowano
:shock3:
Opublikowano

Gdyby poskładali na dedykowanych częściach wzbudzał by mniejsze podejrzenia.

Z drugiej strony połowa forumowiczów jeździ z innymi zderzakami, kierownicami, siedzeniami itd.

Przeciętny Kowalski w życiu nie uwierzy, że ktoś może coś sprawnego wymieniać dla samej wymiany żeby było s-line.

Mój też jest us, ale carfax i historię serwisową sprawdzałem zanim kupiłem:wink:

Opublikowano

Ładne autko, wpadnij kiedyś na spota, jest pare szybkich fur więc moża by sprawdzić jak wypada porównanie z 2.0T :kox:

Opublikowano

Kurrr... myślałem, że delikatniej dostał, nawet deskę połamało.

Tył tutaj jest cały, więc albo ktoś zrobił tjuna, albo...

910d29cbb25f.jpg

Tomek wiedziałeś o tej przeszłości, czy też jesteś zaskoczony ?

Zrób mu czarny pakiet i fele w czerń, do białego super kontrast. Tył siedzi od eSy, więc z przodu tylko grill zmienić na eSkowy :kox:

Opublikowano
  • Autor

Wiedzialem ze auto po wypadlku ale nie ze az takim. Ja sie tam nie przejmuje auto chodzi super wyglada jeszcze lepiej. Z odkopanej aukcji na allegro gosc pisal ze 260 km czyli pewnie po programie, a chcialem robic po zimie. Mowilem wam ze auto fruwa bo wczesniej mialem samochod 230 km a 0 podejscia do audiczki :D

Opublikowano

Skocz na hamownie sprawdz ile ma:)

Sent from my Lumia 820 using Tapatalk