Tedi35 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Tak jak w temacie potrzebuje wylać wylewkę ( płyte w domu) bo będą tam schody kręte. Potrzebuje zrobić otwór o średnicy 150 cm i musze wykonać jakis szablon. Nie chce tego robic z kawałków pilśni czy czegoś innego i kleić tego w caość potem obrabiać jak cos będzie nie równo itd. Moze macie pomysł co wykorzystać do tego. Ja myślałem nawet o starej oponie ciężarowej ale nie wiem czy są o podobnej średnicy. Jak by była tak to tylko wysilikonować bieżnik o ile będzie i jest git, lub nawet cos bym dołożył na około takiej opony i forma by była. Macie jakieś pomysły inne Pozdrawiam
Tedi35 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2014 Styropian sie nada Hmmm no moze byc dobry pomysł. Kazał bym komus wyciąc mi dwie połówki lub całe koło. O tym nie pomyslałem. Dzieki kolego za podpowiedz
karolas123321 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Firmy reklamowe które żeźbią litery w styropianie ploterem zrobia to za pare groszy z jednego kawałka i to jeszcze twardego styro, spokojnie można po nim chodzic.
elmo814 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 extrudowany styropian lub styrodur, a najlepiej poszukaj na składach budowalnych takie tekturowe tuby sa do wylewania słupów, badz tez zrob obrecz z płaskiej blachy
Tedi35 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2014 Drzwi juz w garazu wykules? hehe kolega pamieta. jeszcze nie bo wazniejsze rzeczy wyskoczyly. pewno wroce tutaj po porade w miare posyepu prac. pozdro
Rekomendowane odpowiedzi