kachnazgierz Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 OficeR napisał(a): Każdy będzie miał na tym zlocie jakąś pasję, ja się będę pasjonował integracją a moja Luba zbieraniem mnie z chodnika Uuu, to już ostatni raz pojedziesz z Lubą
OficeR Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 kachnazgierz napisał(a): OficeR napisał(a): Każdy będzie miał na tym zlocie jakąś pasję, ja się będę pasjonował integracją a moja Luba zbieraniem mnie z chodnika Uuu, to już ostatni raz pojedziesz z Lubą Nie sądzę, podstawą będzie obtańczenie jej do białego rana
klysek Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 OficeR napisał(a): kachnazgierz napisał(a): OficeR napisał(a): Każdy będzie miał na tym zlocie jakąś pasję, ja się będę pasjonował integracją a moja Luba zbieraniem mnie z chodnika Uuu, to już ostatni raz pojedziesz z Lubą Nie sądzę, podstawą będzie obtańczenie jej do białego rana Mario ma obcykany repertuar w malym palcu
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 tia... Prawa w przód, prawa w bok, "włosy", potem obrót i ręce w górę, następnie zapętlić
kaju Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Opublikowano 9 Maja 2014 DeeJay_Kill napisał(a): tia... Prawa w przód, prawa w bok, "włosy", potem obrót i ręce w górę, następnie zapętlić odstaw to
MarianekZg Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 klysek napisał(a): OficeR napisał(a): kachnazgierz napisał(a): OficeR napisał(a): Każdy będzie miał na tym zlocie jakąś pasję, ja się będę pasjonował integracją a moja Luba zbieraniem mnie z chodnika Uuu, to już ostatni raz pojedziesz z Lubą Nie sądzę, podstawą będzie obtańczenie jej do białego rana Mario ma obcykany repertuar w malym palcu Loka loka loka i inne
chopin Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 MarianekZg napisał(a): klysek napisał(a): OficeR napisał(a): kachnazgierz napisał(a): OficeR napisał(a): Każdy będzie miał na tym zlocie jakąś pasję, ja się będę pasjonował integracją a moja Luba zbieraniem mnie z chodnika Uuu, to już ostatni raz pojedziesz z Lubą Nie sądzę, podstawą będzie obtańczenie jej do białego rana Mario ma obcykany repertuar w malym palcu Loka loka loka i inne ej , to jest mój bukowinowy hicior :grin: siemanko
TyBucu Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 A tak wogole ktos bedzie kombinowal jakis filmik ze zlotu? Zeby co niektorzy mieli przynajmniej jakies wspomnienia z tego ze tam byli...
krzysiek23 Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 Maxcudo napisał(a): Oczywiście Nasz operator Kowi kowi sie jeszcze nie zapisal
kaju Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Opublikowano 10 Maja 2014 Zobaczcie w wątku z zapisami kto jest na pozycji 48 - zwycięzca pierwszej edycji OEMa
TyBucu Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 I się chyba nie zapisze bo wątek zamknięty
kaju Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Opublikowano 10 Maja 2014 TyBucu napisał(a): I się chyba nie zapisze bo wątek zamknięty napisałem, że zapisy przez PW, wątek zamknąłem, żeby spam nie szedł niepotrzebnie w dwóch tematach, tylko tutaj
krzysiek23 Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 TyBucu napisał(a): I się chyba nie zapisze bo wątek zamknięty przecie ty juz jest na liscie to p co marudzisz
kaju Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Opublikowano 10 Maja 2014 krzysiek23 napisał(a): TyBucu napisał(a): I się chyba nie zapisze bo wątek zamknięty przecie ty juz jest na liscie to p co marudzisz o kowiego mu chodziło
TyBucu Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 Jak bym nie byl wpisany to i tak bym wjechal, i tak pewnie bede spal na miekkim kawalku chodnika Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki.
kaju Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Opublikowano 10 Maja 2014 TyBucu napisał(a): Jak bym nie byl wpisany to i tak bym wjechal, i tak pewnie bede spal na miekkim kawalku chodnika Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki. o holowanie się nie bój - cwiara rok temu chodnik pozamiatał w drodze do pokoju
TyBucu Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 Muahaha, ubiore sie w mikrofibre to parkiety sie beda lsnic przez miesiac Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki.
OficeR Opublikowano 12 Maja 2014 Opublikowano 12 Maja 2014 Zadatek poszedł teraz tylko kolekcjonować flaszki na sierpień
DeeJay_Kill Opublikowano 12 Maja 2014 Opublikowano 12 Maja 2014 Grunt, że nie tylko ja będę świeżakiem na ogólniaku:)
Rekomendowane odpowiedzi