musti Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Oj ciężko będzie widzę Co weekend mam teraz grube picie ustawione więc forma będzie:kox:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Czyżbyś w Nowym Mieście co niedzielę trenował
poziek Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Spoko, umawiamy się tak: spijesz ćwiarę, obejrzysz filmik Chyba nie wiesz z kim tańczysz:dancing:umowa stoi:naughty: Jestem przekonany, że Ćwiara podejmie rękawice Chętnie zostanę sekundantem W c**ja to nie nas tylko z nami:decayed: ten co nie pije to podpierdala:grin: Nie mogę się wychylać, muszę świecić przykładem, wiesz ZK
wladi Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Nono kumam wysłali Cię jako przedstawiciela żeby wyeliminować następnych na kolejny zlot:grin: ja się nie dam tak łatwo:decayed:
poziek Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Nono kumam wysłali Cię jako przedstawiciela żeby wyeliminować następnych na kolejny zlot:grin: ja się nie dam tak łatwo:decayed: Widzę, że dobrze poinformowany jesteś - ciekawe kto Ci info sprzedaje -
wladi Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Mam swoich ludzi...zapomniałeś chyba gdzie pracuje:decayed:
poziek Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Mam swoich ludzi...zapomniałeś chyba gdzie pracuje:decayed: Madzia pracuje w wojsku ?
wladi Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Mam swoich ludzi...zapomniałeś chyba gdzie pracuje:decayed: Madzia pracuje w wojsku ? Haha nie mów głośno bo się Prezes obrazi że mu dupe bajeruje:polew:---------- Post dopisany at 19:52 ---------- Poprzedni post napisany at 19:50 ---------- No ale muszę Cię rozczarować...to nie Madzia:decayed:
poziek Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Mam swoich ludzi...zapomniałeś chyba gdzie pracuje:decayed: Madzia pracuje w wojsku ? Haha nie mów głośno bo się Prezes obrazi że mu dupe bajeruje:polew:---------- Post dopisany at 19:52 ---------- Poprzedni post napisany at 19:50 ---------- No ale muszę Cię rozczarować...to nie Madzia:decayed: Nie martw się, prezes tam dobrze jej FB administruje
wladi Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Mam swoich ludzi...zapomniałeś chyba gdzie pracuje:decayed: Madzia pracuje w wojsku ? Haha nie mów głośno bo się Prezes obrazi że mu dupe bajeruje:polew:---------- Post dopisany at 19:52 ---------- Poprzedni post napisany at 19:50 ---------- No ale muszę Cię rozczarować...to nie Madzia:decayed: Nie martw się, prezes tam dobrze jej FB administruje Wy to macie wszędzie wtyki....nawet w mafi makowej i kauczukowej:polew:
Wandej Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Oj ciężko będzie widzę Co weekend mam teraz grube picie ustawione więc forma będzie:kox:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Czyżbyś w Nowym Mieście co niedzielę trenował Nie jeżdżę tam. Sped jak c**j i tylko piwo:thumbdown: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
musti Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Oj ciężko będzie widzę Co weekend mam teraz grube picie ustawione więc forma będzie:kox:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Czyżbyś w Nowym Mieście co niedzielę trenował Nie jeżdżę tam. Sped jak c**j i tylko piwo:thumbdown: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Byłem ostatnio w Płońsku 2 razy , ale nie miałem tel do Ciebie w tym tel tak bym podjechał
Wandej Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Szkoda:kwasny:Jak będziesz jechał teraz do daj info to się spota zrobi:wink: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
musti Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Szkoda:kwasny:Jak będziesz jechał teraz do daj info to się spota zrobi:wink:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Numer mam wbity tak więc się zgadamy
przemciotorun Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 ogarnales te swiatla? czy czekasz zeby na ołemie Ci ktos ogarnal?
musti Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 ogarnales te swiatla? czy czekasz zeby na ołemie Ci ktos ogarnal? że ja ?
przemciotorun Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 no.... u mnie nie gasna swiatla jak zapalam dlugie
kaju Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Opublikowano 21 Lipca 2014 no.... u mnie nie gasna swiatla jak zapalam dlugie no to dobrze, tak ma być
musti Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 no.... u mnie nie gasna swiatla jak zapalam dlugie jeszcze nie wracam do chaty późnawo poza tym żniwa się zaczęły więc mogę zapomnieć na obecną chwilę nawet nie mam kiedy pstryknąć fotostory i wrzucić w temat to co zrobione i to co przyszło wiesz o co cho
musti Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 może same się naprawią skoro same się popsuły
Rekomendowane odpowiedzi