jerzu Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Program wykonany jakiś czas temu, dzisiaj autko było dopieszczane po naprawie i wykonano znów pomiar MODEL AUTA: A4 B6 RODZAJ SILNIKA: diesel 1.9 TDI AVF MODYFIKACJA SILNIKA: modyfikowany: program, narazie... MOC: 175KM/384,3Nm RODZAJ HAMOWNI: obciążeniowa BartPol TUNER: KingSoft
dawidrybnik Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 jakiś nierówny ten Twój wykres..... tu masz mój dla porównania
Piotrek98igo Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 jakiś nierówny ten Twój wykres..... tu masz mój dla porównaniahttp://s9.postimg.org/oqj13bopn/hamownia_001.jpg przynajmniej ma realne liczby na wykresie... chyba nie widziales nierownych kresek
dawidrybnik Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 a które liczby są nie realne według Ciebie?
daniels Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 a które liczby są nie realne według Ciebie?na moje oko to i Ps i Nm są mało realne
jerzu Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Opublikowano 1 Lutego 2014 U mnie raczej wyszło tak jak powinno być, na wiosnę pomyśle o innym turbo i wtedy dopiero zacznie auto jeździć. Nie wiem o jakie falowanie wykresu chodzi, dla mnie najważniejsze ze auto jeździ przyjemnie i pomiar był wykonany dla sprawdzenia samochodu po naprawie:)
juby_p Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Widzę ze kolega dawidrybnik zamieszcza swój wykres wszędzie gdzie może zamiast tego to daj logi kanału 11 i 4 dla potwierdzenia fachowości roboty.
MAGIC87 Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Widzę ze kolega dawidrybnik zamieszcza swój wykres wszędzie gdzie może zamiast tego to daj logi kanału 11 i 4 dla potwierdzenia fachowości roboty. Wkoncu ma najmocniejsze AVF po sofcie:decayed:
dawidrybnik Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 logi 4 i 11 tak? ok jak bede miał chwilke to wrzuce..... chlopaki, nie znam sie zabardzo na tym całym chiptuningu porpostu wrzucam to co dostalem ... nie hejtujcie mnie tak tutaj hehe pozrawiam.... a te logi to dynamiczne zrobić tak?... sam jestem ciekawy jak według Was te moje autko jest ustawione
Rekomendowane odpowiedzi