seek Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 Czy ktoś z Was orientuje się może czy w okolicach Poznania znajdę kogoś kto podejmie się przekładki LED w Avant B8 na te po lifcie? AUDI A4 S4 RS4 8K B8 FULL LED NEON LIFT 2012 (2682827190)
wojtekz Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 pytałem się o montaż tych lamp, trzeba wymieniać klapę bagażnika
seek Opublikowano 8 Października 2012 Autor Opublikowano 8 Października 2012 Trzeba by wymieniać klapę w SEDANie ale w AVANT wszystko pasuje bez problemu.. Montują to w krakowie i pod warszawą, ale szukam kogoś bliżej Poznania.
jedrekx Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 Trzeba by wymieniać klapę w SEDANie ale w AVANT wszystko pasuje bez problemu.. Montują to w krakowie i pod warszawą, ale szukam kogoś bliżej Poznania. i w Rzeszowie WRC odezwij się do tego gościa: AUDI A4 A5 Q5 S4 S5 - LAMPY LED z USA na EUROPA (2649844751) - motoAllegro on wiem, że montuje zwykłe ledy. czy robi polifty to pytaj
seek Opublikowano 8 Października 2012 Autor Opublikowano 8 Października 2012 Dzięki, już wysłałem zapytanie.
grom Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 Ten gość mi robił ledy, skubany dobry jest.
seek Opublikowano 11 Października 2012 Autor Opublikowano 11 Października 2012 Ten gość mi robił ledy, skubany dobry jest. Mówisz o tym z Łodzi? Robił Ci tylne ledy?
grom Opublikowano 25 Października 2012 Opublikowano 25 Października 2012 Tak, on jest z Bełchatowa ale spokojnie da sie z nim w Lodzi umówić. Sprawnie wszystko poszlo ,w 45min sie uwinął.
damiangost Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 hej. Odgrzeję nieco kotlecika . Bez problemu montuję w avancie ledy po liftingu z 2012 roku. W każdej wersji sterownika i ze zwykłych na full led i z ledow przed liftem na led po lifcie, nie mam z tym problemu. max 40 minut . Info na priv. Okolice Płocka, Gostynin. Bywam też w Pile
damiangost Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 na ta chwile nie mam ale są do załatwienia. nowe, oryginalne jestem w stanie załatwić za cene około (+ - 50/70zł) 1400zł. Klape mozna dokupic na aukro czy innych portalach a z montazem tak jak mówiłem, tez w sedanie nie ma problemu.
jedrekx Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 przecież polifty do przedliftowego sedana nie pasują
damiangost Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 jak nie pasuja ? czesc w tylne błotniki są identyczne . jak kupisz tylna klapę od wersji po lifcie to i lampy poliftowe zakładasz. lampy w klapie maja inny kształt. Zrobili ten sam myk co i w A6 4F0 "lift"
jedrekx Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 no dokładnie o to chodziło.. P&P nie pasuje, klapa jest inna i ją trzeba wymienić jeśli ktoś chce te "neony". zwykłe ledy z 2010 są i tak ładniejsze IMO
Mulat Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Witam.. Poszukuje kogos na slasku kto wymienia lampy w B8 avant na lampy po lifcie.. Posiadam oryginalnie ledy ale chce wymienic na full led-neon. Bardzo prosze o pomoc i info do kogo sie udac, badz do kogo sie odezwac, za co z gory dziekuje!!! Jezeli znalazl by sie ktos kto odblokuje ukryte menu i pozalacza ciekawe funkcje tez bardzo prosze o kontakt, gdyz rowniez szukam takowej osoby:wink: Moze na ktoryms spocie pojawiaja sie osoby, ktore maja obcykana B8 i vcds i podejma sie malych modow?? Z gory dziekuje za odpowiedzi!
Mulat Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 W sumie odleglosc dla mnie bez znaczenia a jestem z okolic Knurowa, Gliwic:wink:
darecy Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 ... a ja koło Limanowej jak chcesz to kontakt przez PW
Gość Stanley-AUDI Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Witam , ja Cieszyn wymieniłem u siebie (rocznik modelowy 2010 AVANT) led na led-neon poliftowe bez mostkowaia kabli + oczywiście odpowiednie kodowanie i adaptacja na kanałach , posiadam interfejs Vag Can Profesional
Rekomendowane odpowiedzi