kotwiczanin1992 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 witam , chciałbym zaprezentować moje audi a4 . jestem tu 1 szy raz więc nie wiem co i jak : ). chciałbym żebyście mi powiedzieli co byście na moim miejscu pomodzili . co porobić zeby było łedniej i lepiej czekam na wasze opinie
Grabek94 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Widać, że ktoś wczesniej już z nią działał. Lampy przód i tył II polift ma, więc pozytywnie. Pomyśl nad większą felga typu 17'' i trochę w dół
djdados Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 dobra w opisie auta 1,6 benz i gaz w twoim awatarze zaś 1.8t a w dodatku na atrapie znaczek quattro...... hello coś z tym uporządkuj nieco, bo żeby się nie okazało że wogóle to diesel np.
kotwiczanin1992 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2014 miałem wczesniej kupic auto z parametrami taki jaki jest na moim profilu . kupiłem 1,6 . powiedzcie mi jak to zmienic to bede bardzo wdzięczny ? pozdrawiam:) quatrro to taki bajer którego nie ma:naughty:
xBladex Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 to ustawisz w ustawieniach profilu..dokladnie nie pamietam gdzie,,ale poszukaj napewno znajdziesz..co do audi to fela wieksza i gleba
djdados Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 u góry w prawym rogu forum masz zakładkę ustawienia obok Twojego profilu tam klikasz wchodzisz i po lewej na ekranie masz wszystkie elementy które chcesz zmienić bądź dodać. Pozdro
kotwiczanin1992 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2014 dzieki , znalazłem. mam pytanie do was. da rade dorobić podłokietnik z przodu ? pomiedzy siedzeniem kierowcy i pasażera obok ?
Sidney Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Da radę spokojnie, kupujesz podłokietnik tylko pamiętaj, żeby był ori bo inaczej będzie skrzypiał, zdejmujesz tunel środkowy i na odwrocie tegoż plastiku masz wyznaczone miejsce które należy wyciąć Potem przykręcasz stopkę podłokietnika pod tunelem i największa robota już zrobiona potem tylko poskładać do kupy i cieszyć się
kotwiczanin1992 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2014 polecacie sprężyny czy gwint ?
MercDG Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 polecacie sprężyny czy gwint ? Jak będziesz zakładał 18 to gwint jak, 17 to mogą być springi.
Rekomendowane odpowiedzi