Skocz do zawartości
IGNOROWANY

a4 b5 `97 1,6 benz + lpg .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam , chciałbym zaprezentować moje audi a4 . jestem tu 1 szy raz więc nie wiem co i jak : ). chciałbym żebyście mi powiedzieli co byście na moim miejscu pomodzili :). co porobić zeby było łedniej i lepiej :) czekam na wasze opinie :)

89050247_1_644x461_sprzedam_piekne_audi_a4_b5_ko.jpg

89050247_3_644x461_sprzedam_piekne_audi_a4_b5_au.jpg

89050247_4_644x461_sprzedam_piekne_audi_a4_b5_mo.jpg

89050247_5_644x461_sprzedam_piekne_audi_a4_b5_za.jpg

89050247_8_644x461_sprzedam_piekne_audi_a4_b5.jpg

89050247_6_644x461_sprzedam_piekne_audi_a4_b5.jpg

89050247_7_644x461_sprzedam_piekne_audi_a4_b5.jpg

Opublikowano

Widać, że ktoś wczesniej już z nią działał. Lampy przód i tył II polift ma, więc pozytywnie. Pomyśl nad większą felga typu 17'' i trochę w dół :wink:

Opublikowano

dobra w opisie auta 1,6 benz i gaz w twoim awatarze zaś 1.8t a w dodatku na atrapie znaczek quattro...... hello coś z tym uporządkuj nieco, bo żeby się nie okazało że wogóle to diesel np.

Opublikowano

miałem wczesniej kupic auto z parametrami taki jaki jest na moim profilu . kupiłem 1,6 . powiedzcie mi jak to zmienic to bede bardzo wdzięczny ? pozdrawiam:) quatrro to taki bajer którego nie ma:naughty:

Opublikowano

to ustawisz w ustawieniach profilu..dokladnie nie pamietam gdzie,,ale poszukaj napewno znajdziesz..co do audi to fela wieksza i gleba

Opublikowano

u góry w prawym rogu forum masz zakładkę ustawienia obok Twojego profilu tam klikasz wchodzisz i po lewej na ekranie masz wszystkie elementy które chcesz zmienić bądź dodać. Pozdro

Opublikowano

Da radę spokojnie, kupujesz podłokietnik tylko pamiętaj, żeby był ori bo inaczej będzie skrzypiał, zdejmujesz tunel środkowy i na odwrocie tegoż plastiku masz wyznaczone miejsce które należy wyciąć :wink: Potem przykręcasz stopkę podłokietnika pod tunelem i największa robota już zrobiona potem tylko poskładać do kupy i cieszyć się :decayed:

Opublikowano
polecacie sprężyny czy gwint ?:)

Jak będziesz zakładał 18 to gwint jak, 17 to mogą być springi.