Michalos Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Witam, czy ktoś ma jakiś w miarę rozsądny sposób na wysyłkę 4 kół? Czy można jakoś wysłać taniej niż za 100zł+ (tyle policzyli mnie w siódemce)?
Musti579 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Ja zawsze felgi czy opony wysyłam poprzez pośrednika kuriera. Np Sendit.pl logujesz się, wpisujesz wymiary, dane i wysyłasz. NA sendicie kurier DPD do 31,5kg to 15zł, pobranie + 5zł. Jak masz same opony bez felg to możesz zrobić dwie paczki po dwie opony. Wyjdzie ci około 30zł. Jak na felgach to 4 paczki po jednym kole, wyjdzie ci 60zł
Michalos Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2014 ooooo faktycznie ceny super. niby UPS do 70kg 48,20zł
Musti579 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Musisz sobie pomierzyć, poważyć i porównać różne opcje z różnych stron, na pewno wyjdzie Ci taniej niż bezpośrednio u kuriera. Jest jeszcze kilka innych stron np superpaczka.pl kurjerzy.pl wysylajtaniej.pl centrumkurierskie.pl
dracus6662 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 na kurjerzy.pl nie polecam , dzwoniłem pytałem o zderzak podałem wymiary powiedzieli że wszystko ok i kurier dojedzie jutro to był dpd o ile pamiętam biały bus z czarno czerwonym napisem i gość wyskakuje że części takich jak zderzak nie bierze tak wiec h.. z nimi ,reszta nie wiem:wink:
A-rek Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 na kurjerzy.pl nie polecam , dzwoniłem pytałem o zderzak podałem wymiary powiedzieli że wszystko ok i kurier dojedzie jutro to był dpd o ile pamiętam biały bus z czarno czerwonym napisem i gość wyskakuje że części takich jak zderzak nie bierze tak wiec h.. z nimi ,reszta nie wiem:wink: no to niby dlaczego nie polecasz kurierzy.pl skoro problem miałeś z kurierem DPD? ja zawsze korzystam z kurierzy.pl i również zderzaki wysyłałem
dracus6662 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 zamawiałem u nich usługę i nie wywiazali się z niej ,więc nie polecam
Rekomendowane odpowiedzi