radioo11 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Witam koledzy mam pytanie,a mianowicie po wymianie kierownicy powinien wlaczyc mi sie blad poduchy,(włączony zaplon przy odpietej poduszce)no i zonk kontrolka sie nie pojawila,podlaczylem vaga no i blad jest ale kontrolka ani mrygnie,i teraz najciekawsze jak wlaczam zaplon to ona tez sie wogole nie zapala,a wiem ze sie zapalala nawet nie wiem kiedy przestala.I teraz czy to zaroweczka po prostu sie spalila? czy to jakas awaria,jesli zarowka to czy polskim vagiem 2,5 da sie to jakos sprawdzic? czy tylko zostaje wyjecie licznika i sprawdzenie zaroweczki.
Arczi387 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Możliwe że ktoś wyjął tą żarówkę najlepiej wyjmij licznik i zobacz
radioo11 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2014 nie zarowki nikt nie wyjal bo kiedys kasowalem blad poduchy,podejrzewam ze zarowka sie spalila tylko jakie tam sa zarowki?
radioo11 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2014 ok,zamowie najpierw a potem wyjme licznik,pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi