gwiazda11122 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Postanowiłem pokazac wam moja fotorelacje z pracy/ Ja pewnie wiecie by wyjac lampy z naszych B7 trzeba odkrecic przedni zderzak ...to nie jest wielki problem najlepiej posiadać ten o to srubokrecik z głeboką nasadową 10-tka by odkrecic zderzak ze srub znajdujacych sie za nadkolem. Do rozpolowiczenia lamp użyłem opalarki delikatnie grzejac z czuciem.Rozpolowiczenie zajelo mi gdzies 5 min i ladnie odgiąłem Nalezy odkrecic chromowana blende jak na zdjeciu i najlepiej pomalowac ja Plastik Dipem. Jest to guma w sprau. Jezeli cos nam sie odwidzi zawsze mozna odkrecic i pociagnąć za krawez i zejdzie bez problemu. Efekt koncowy wyglada tak : do tego zakupiłem przy okazji Diody LED nie powodujace błedu spalonej żarówki Polecam Tak było ... A teraz jest tak :
elmo814 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 obramówki halogenów , wez pomaluj je tez na czarno i ramke grila tez w czarny i będzie miodzio
tomekhxc Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 obramówki halogenów , wez pomaluj je tez na czarno i ramke grila tez w czarny i będzie miodzio ale przynajmniej te dziwne chromy znikly fajnie teraz lampy wygladaja , szkoda ze w b6 nie mozna tak latwo rozkleic lamp:facepalm:
elmo814 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 tomekhxc , qwerty jakos daje rade wysyłaj
MaciekAudiA4 Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 witam Jestem zainteresowany ramionami do wycieraczek jezeli sa na sprzedaz. Odp.za ile
MAT1000 Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Pomalowałeś tylko tą chromowaną "łyżwę" ? Ja bym prysnął jeszcze ten szary plastik Sklejałeś na tym samym kleju co został ?
oprych Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Sklejałeś na tym samym kleju co został ? dołączam się do pytania
jacam Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Sklejałeś na tym samym kleju co został ? dołączam się do pytania ... ja również, oczka wyglądają świetnie
Pucek Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Sklejałeś na tym samym kleju co został ? dołączam się do pytania Ja sklejałem na starym kleju, nic nie paruje:decayed: Ps. Nie malujcie też tych srebrnych odbłyśników bo wtedy lampy wygladają zbyt czarne, wystarczy pomalować to co kolega wyżej + szarą obramówkę trzymającą klosze
karol18183 Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 a ta płynna guma nadaje się do malowania np. przycisków szyb?
Kazik123 Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 przełączniki lepiej wymienić bo plast dip lub polski plast lak marszczy się jak zahaczysz ( zaciągniesz ) palcem
karol18183 Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 nie którzy wiem że malują zwykła farbą akrylową mat
kamilosek181 Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Sklejałeś na tym samym kleju co został ? dołączam się do pytania Ja sklejałem na starym kleju, nic nie paruje:decayed: Ps. Nie malujcie też tych srebrnych odbłyśników bo wtedy lampy wygladają zbyt czarne, wystarczy pomalować to co kolega wyżej + szarą obramówkę trzymającą klosze przykleję się do postu pisze jakie ja miałem doświadczenia z klejeniem lamp a mianowicie gdy pierwszy raz je rozkleiłem i skleiłem na tym samym kleju to było wszystko cacy ale gdy już drugi raz je rozklejałem i skleiłem na tym samym kleju to już parowały także polecam odrazu porządne uszczelnienie lamp jakimś klejem najlepiej do szyb aby uniknąć kolejnego rozklejania lamp
tomekhxc Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 tomekhxc , qwerty jakos daje rade wysyłaj hehe wiem ze Gwerty juz ma wprawe ja sam sie bawilem i rozkleilem swoje tylko ze ja spedzilem przy tym pol dnia heh iiii powiem ze nie bylo latwo nie jedna ku... poleciala ale nie jest latwo
MAT1000 Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Może też być piekarnik do 80st, jak żona/dziewczyna/mama nie pogoni
tomekhxc Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Może też być piekarnik do 80st, jak żona/dziewczyna/mama nie pogoni piekarnik moze i na lapmy b7 w b6 nic to nie da:wink:
oprych Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 a jak jest z tym dipem w wysokiej temperaturze ? bo podejrzewam ze zimno w środku lampy nie jest
Rekomendowane odpowiedzi