jogi1978 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 A no właśnie ,niecałe dwa miechy temu kupiłem autko.I sygnał dźwiękowy przypominający o wyłączeniu świateł ,po wyłączeniu silnika i otwarciu drzwi ,działał ale nie zawsze .chyba że coś poprzestawiałem i jest to czymś uzależnione ,Nie wiem. Wiem tylko teraz ,że wogóle nie ma teraz tego dźwięku ,gdy wysiadam już z auta i zapomina mi się czasami wyłączyć światła i świecą sie postojówki . Co jest tego przyczyną ??? Vag nic nie wskazuje.
jocker01 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Czesc, wyglada na to ze twoj buzzer wyzional ducha, zdaza sie tak czasami. lub nie dochodzi sygnal z czujnika otwartych drzwi, czy na fisie wyswietla Ci sie ikonka otwartych drzwi? Ale sadze ze jakby byl uszkodzony czujik to vag by cos pokazal, przy buzzerze vag nic nie powie.Ja sobie sam wymienilem buzzer, nic trudnego. Pozdrawiam Jocker01
jogi1978 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Co do czujników to ok są sprawne fis pokazuje otwarte drzwi. a buzzer ,MMM dobrze by było gdybyś mi powiedział gdzie on sie dokładnie mieści najlepiej fota. dzięki
mniadan Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/sygnal_brzeczyk_wlaczonych_swiatel-t4509.0.html tutaj masz wszystko co ci potrzebna
Rekomendowane odpowiedzi