Skocz do zawartości
IGNOROWANY

1,8t avj podłączenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem z podłączeniem jednego przewodu bo nie wiem gdzie on powinien być wpięty

miałby moze ktoś schemat całego podciśnienia turbiny czy jak to tamsie nazywa :) kupiłem juz w takim stanie ale chce doprowadzić do stanu orginalnego

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Opublikowano

Stary nie wiem kto to skłądał ale powiesił bym go za jaja, :grin: ten przewód jest nie potrzebny tak samo jak ten zawór co jest od niego, ten zawór co tam masz to zawór dv który pownien być w innym miejscu, tak mniej więcej powinno to wyglądać http://odma.pl/photos/passat-b5-1-8t-1-8-t-odma-waz-przewod-powietrza-2746053988.jpg

Opublikowano

tak kupiłem co ja na to poradze ;/ a masz moze tipa całego na handel razem z rurkami w całości :)

---------- Post dopisany at 17:12 ---------- Poprzedni post napisany at 17:06 ----------

bo rura również jest naderwana ....

Opublikowano

po rure jedz do aso .nie lubie tam jezdzic ale akurat po to warto cena 120

Opublikowano

naprawde tylko 120 pln ??

Opublikowano

tak kupywalem latem w aso skoda orginal wiec warto .1 dzien oczekiwan uzywka za dlugo a roznica w cenie prawie zadna .wogole to poj...o tych chandlarzy z cenami uzywek do audi

Opublikowano

rura w aso w lublinie 400 zl kosztuje :/

Opublikowano
tak kupywalem latem w aso skoda orginal wiec warto .1 dzien oczekiwan uzywka za dlugo a roznica w cenie prawie zadna .wogole to poj...o tych chandlarzy z cenami uzywek do audi

to może kupiłbyś mi tą rure u Siebie oddam za rure i fatyge :)

Opublikowano

to może kupiłbyś mi tą rure u Siebie oddam za rure i fatyge :)

przepraszam poprawka ok 160 bo placilem zaliczke 40 .musze fakture zobaczyc .moge ci kupic postawisz jakas fajna flaszke albo cos dla dzieciaka:D. i no problemo

---------- Post dopisany at 20:09 ---------- Poprzedni post napisany at 20:07 ----------

a w jaki.m aso skoda czy audi gdzie cie tak chcieli oskubac

Opublikowano

jutro sam pojade i zobacze bo niechce mi sie wierzyć ze jest taka rozbierzność

---------- Post dopisany at 21:07 ---------- Poprzedni post napisany at 20:40 ----------

a moze ktoś ma możliwość zrobić fotki jak to powinno byś prawidłowo podłączone .

Opublikowano

z tego mało zdjęcia mało co widać jak by było zrobine z góry :D

Opublikowano

nie odp jakie aso chcialo tyle audi . czy skoda no rozbierznosc olbrzymia .dla pewnosci chodzi ci o dolt z turbo do ic

Opublikowano

tak chodzi mi o tak zwany TIP

Opublikowano

zobacze moze zrobie ci jutro fotke

Opublikowano

bede wdzieczny :)

Opublikowano

ok.

Opublikowano

aso audi lublin sam szukalem do siebie w motoryzacyjnym ceny w ok 300 tylko nigdzie nie ma dostepnego:)

Opublikowano

nie rozmie .to ja kupilem jakos fartownie