stawek1 Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Witam. Panowie mam pewien problem. Od jakiegoś czasu zauważyłem, że podczas jazdy "dmuchawa" przestaje dmuchać. Mam włączony przykładowo nadmuch na szyby i zależnie od terenu (dołki, inne nierówności) zaczyna przerywać dmuchanie. Raz jest raz nie ma. Gdzie szukac przyczyny usterki ? Może to być luźny bezpiecznik czy raczej problem na przewodach ? Z góry bardzo dziękuję za pomoc. Auto to passat b5 fl.
rafal9119 Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 sprawdz szczotki dmuchawy , najlepiej sciagnij schowek i uderz reka w dmuchawe jak zadziała to szczotki
stawek1 Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Opublikowano 7 Lutego 2014 Dzięki koledzy. Mógłby mi ktoś dokładniej powiedzieć gdzie owe szczotki się znajdują ?
stawek1 Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Opublikowano 22 Lutego 2014 Koledzy a da radę samemu te szczotki wymienić jeśli okaże się, że to one są wadliwe ?
zyga2 Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 Witam,miałem ten problem w mojej A-4 B5 1996 rok produkcji.Wystarczyło użyć sprężonego powietrza,problem minął-dmuchawa pracuje.
Rekomendowane odpowiedzi