kj36 Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 Witam,audi A4, b6, rok 2003, 130 KM, multitronicbyłem dziś na myjni. Po przejechaniu 200 metrów, pojazd przestał reagować na pedał gazu, włączyła się kontrolka z wykrzyknikiem + spiralka. Audi się powoli toczy ale nie reaguje na gaz. Wyłączyłem silnik i włączyłem. Jak mam biegi w pozycji "P" i wciskam gaz to wszystko ok, w momencie przejścia na R lub D problem jak wyżej. Czy to skrzynia czy coś innegoProblem rozwiązany, było to samo:http://a4-klub.pl/index.php?/topic/15821-b6-ake-dziwne-zachwoanie-silnika-po-wizycie-na-myjni/
jawor013 Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 jaki był problem bo link nie działa
keiza1990 Opublikowano 10 Listopada 2015 Opublikowano 10 Listopada 2015 Link nie działa. Co było przyczyną?
kj36 Opublikowano 1 Marca 2020 Autor Opublikowano 1 Marca 2020 Przepraszam, że dopiero odpisuje. U mnie była pęknięta plastikowa obudowa sterownika silnika (to co się znajduję pod podszybiem po stronie kierowcy). Obudowa wymieniona na nową i problem się rozwiązał.
Rekomendowane odpowiedzi