kiedrus Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Witam wie ktoś może na jakiej zasadzie działa oswietlenie w podsufitce po otwarciu drzwi? bo normalnie jak włączam lampke to dziala a po otwarciu którychkolwiek drzwi nie zapala sie. Z tyłu w drzwiach są te przełączniki a z przodu jak to działa? Mierzyłem napięcia na lampce i dochodzi stała masa i plus a na 3 pinie jest poniżej 1 V niezależnie czy któreś drzwi sa zamkniete czy otwarte.
ŁYSY44 Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 sterowanie masz w pompce centralnego , poza tym oświetleniem wszystko jest w porządku?
kiedrus Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Opublikowano 2 Lutego 2014 HM no jak to działa z pompki centralnego to może ma jakiś związek z tym że jak zostawie auto na podwórku otwarte na noc to zdarza mu sie samemu zamknąć. Wyciągałem pompke i ją suszyłem bo była wilgotna i podziałało normalnie kilka dni i znowu to samo. Nie wiem czy to ma zwiazek ale mam uwalone aku i po nocy juz nawet nie odpale jak jest lekki mróz. A tak poza tym wszystko inne działa. aaa mam zamykanie z pilota i alarm nieoryginalnie. jak zamkne drzwi kluczykiem to nie zamyka wszystkich. wgl nie ma reakcji pompki.
jacek70 Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 Skoro z kluczyka nie zamyka to do sprawdzenia mikrowyłącznik w drzwiach.
kiedrus Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Opublikowano 4 Lutego 2014 ok jutro sprawdze ew. wymienie. dam znać czy to było to
kiedrus Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Opublikowano 10 Lutego 2014 wlasnie nie. rozebrałem pompke centralnego i widac poprzepalane sciezki. Trzeba to do elektryka oddac. A zamka w drzwiach jeszcze nie rozbieralem, może dzisiaj to zrobie
Rekomendowane odpowiedzi