airot Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Cześć, mam nieco.. wody (jakieś 1/2 reflektora ;p) w reflektorze. Udało mi się wycofać i nie zalać w pełni silnika.. czy ta woda wyparuje kiedyś, czy muszę jakoś ją wylać? Chodzi o przeciwmgielne z przodu.
Wąski Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Lepiej jak sam wylejesz i sprawdzisz którędy sie wlała bo tak to skoroduje odbłyśnik
!Tommy Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 ja bym sam wylał chociażby ze względu na późniejszą rdzę odbłyśnika
lukaszek13ns Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 musisz wyciagnac reflektor i wylac tak jak koledzy pisza, bo puzniej bedziesz musial kupic nowa lampe a koszt jest nie maly.
airot Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2008 cholera.. ze mnie mechanik jak.. jest jakiś manual jak do tych lamp się w ogóle dostać?
Wąski Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 ściągasz kratkę od halogenów i masz śróbki i je odkręcasz tak po prostu
Rekomendowane odpowiedzi