mAti_brd Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 chciałbym się pochwalić moim prezentem na mikołaja którego sobie sam zafundowałem Moje A4 B7 zostało wyprodukowane w 2007r 09 listopada przebieg w dniu zakupu coś koło 226 300km na dzień dzisiejszy 228 600km jest to sedan w wersji special edition oczywiście quattro koloru czarnego LZ9Y Wyposażenie: - skrzynia manualna 6-biegowa - dzielona tylna kanapa - reflektory bi-xenonowe skrętne - spryskiwacze reflektorów - światła do jazdy dziennej DRL - komputer pokładowy z kolorowym wyświetlaczem - wspomaganie układu kierowniczego - sportowa, trójramienna, skórzana, multifunkcyjna kierownica - nawigacja MMI Audi RNS-E - boczne poduszki powietrzne z przodu i z tyłu wraz z kurtynami - fotele sportowe z regulacją długości podparcia ud oraz lędźwi pół skóra s-line - podgrzewane fotele przednie - podłokietnik z przodu i z tylu - tempomat - elektrycznie regulowane lusterka - centralny zamek z pilotem - otwieranie szyb z pilota - regulacja kierownicy w dwóch płaszczyznach - ABS / ESP - pełen pakiet s-line - pakiet światło - Bose Sound System - klimatronik dwu strefowy - parktronik tył - lusterka: el. składane - dekory wnętrza fortepian - el. szyby - koła zima: ori alu s-line 17", 225/45r17 sava eskimo HP - i wiele innych których zapomniałem napisać Mody: - pakiet światło zamienił się na pakiet led - światła postojowe led przód tył Plany: temat morze ale w najbliższym czasie: - felgi lato minimum 19" - do tych felg zawieszenie mimo że jest s-line jeszcze -30mm - światła DRL zmiana na led - wirus Jak na razie podstawowe rzeczy robię: - rozrząd - filtry oleje -świece żarowe - mam do wymiany chłodnicę klimy i do naprawy maskę poprzednik załatwił (parkingówka) chłodnica już jest oczywiście ori czeka na wymianę (staram się wszystko własnoręcznie robić więc troszkę czasu to zajmuje) kilka fotek na dobry początek: [/url dzisiejsza wymiana świec i led przód moja druga i trzecia dupeczka pierwszej nie pokażę jest tylko dla mnie dziękuję za poświęcony czas i proszę o rady co byście jeszcze na moim miejscu zrobili pozdrawiam
shakal Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 Ładne czarnuchy Bezawaryjności i powodzenia w modzeniu
MAT1000 Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 Piękny sedan i środek w piano jest Jakieś kółko na lato na pewno się przyda. Zetor ładny, zmień wydechy na LeoVince GP Style - robią super masakrę w tym moto (dodatkowo parę kilo mniej)
kamilosek181 Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 piękna sztuka no i pakiet S-line robi swoje... bezawaryjności życzę
akjam Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 Ładna sztuka. Bezawaryjności! Masz już jakieś plany na felgę?
mAti_brd Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Opublikowano 4 Lutego 2014 Ładna sztuka. Bezawaryjności! Masz już jakieś plany na felgę? co do felgi to są jakieś plany ale wszystko będzie zależeć od gotówki
briano Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Jak w pakiecie to dawaj zdjecie tej pierwszej Jak sie chwalic to na calego.
mAti_brd Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Opublikowano 15 Lutego 2014 wymieniona chłodnica klimy + nabicie i klimatronik bangla
pijey88 Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 oglądałem tą sztukę jak jeszcze stał do sprzedania, sporo myślałem żeby go kupić bo był lekko trącony przodem, ale cena mnie troszkę zniechęciła, ale dobrze że trafił w dobre ręce
mAti_brd Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2014 oglądałem tą sztukę jak jeszcze stał do sprzedania, sporo myślałem żeby go kupić bo był lekko trącony przodem, ale cena mnie troszkę zniechęciła, ale dobrze że trafił w dobre ręce dosłownie lekko ja szukałem 3 lata swojej a4-ki międzyczasie ujeżdżając seaty musiałem iść na kompromis wstyd w takiej opcji nie mieć grzanych lusterek (18 zł i moje 90 min) ---------- Post dopisany 05-04-2014 at 17:16 ---------- Poprzedni post napisany 21-02-2014 at 23:35 ---------- nowy stary nabytek Rial Norano 8.5j 19" oponki w chwili obecnej Falken Azenis FK453 225/35r19 made in japanes zostaną na pewno odświeżone
niestandardowy Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Ladny s-linik ... Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka
mAti_brd Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2014 zmiana koloru felg taka weekendowa zachcianka (pomarańczowa perła)
mAti_brd Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2014 nowa turbawka stara niestety się "wysrała" oczywiście własnoręcznie wymieniona co prawda warunki spartańskie ale chęci i efekt się liczy
Rekomendowane odpowiedzi