Bartollo Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Panowie orientuje się ktoś jak w przedlifcie była oświetlona tylna kanapa?? i czy w ogóle była? Jeśli tak to od czego najlepiej dorezać ??Ponieważ w mojej A4 brakuje mi tego światełka z tyłu Za pomoc wielkie dzięki
kamilosek181 Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Nie jestem kolego pewny ale wydaje mi się że w przedlifcie nie było takiej opcji dopiero w poliftowych B5 było oświetlenie. A jeżeli chcesz dorezać to najlepiej od poliftowego modelu.
Bartollo Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Opublikowano 5 Lutego 2014 Czy one są coś w ten deseń jak z avanta ? OŚWIETLENIE WNĘTRZA LEWE PRAWE TYŁ KPL AUDI A4 96R (3898323607) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. te się nadadzą ?
kamilosek181 Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 kolego na allegro masz sporo tych lampek do oświetlenia środka więc napewno znajdziesz odpowiednie do swojego auta ale z tego co przeglądałem to te które są na tej aukcji to powinny pasić do Twojego auta
Kris691 Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Mialem 2 wersje b5 i w jednej mielm z tylu na slupkach lampki a w drugiej nie. i co najlepsze pierwsza byla z 95 i miala a druga z 96 i nie miala ;p
89siwy Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 najlepiej kupić tylne słupki z lampkami. Ciężko je dostać ale raz na rok się trafiają. Ja dzwoniłem po szrotach w całej Polsce i znalazłem jak nówki za 80 zł. Podłączenie to bajka. Tu chyba napisałem co i jak robiłem. http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/oswietlenie-drzwi-305293/
Rekomendowane odpowiedzi