Artuditu Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 gwint H&R Zawieszenie audi A4, 1998r, sportowe, niskie. Ochojno ? Tablica.pl
Zeppelin Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 hmm miałem dużo aut na różnych gwintach.. teraz mam audi na supersporcie (co prawda na przodzie) i jest bardzo fajnym gwintem. Czy jest miękki... hmm nie jest na pewno ping pongiem jak tatesco czy mts, ale nie jest z kolei twardy jak koni czy h&r. Dobry gwint by zachowac troche komfortu. Wszystko kwestia wyboru taka trochę bzdura bo każdy gwint KONI ma regulację twardości
kylo1991 Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Opublikowano 25 Lutego 2014 Audi A4 B5 GWINT JOM zawieszenie gwintowane 95-01 (3990651283) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Panowie czy jest sens tym sie interesować?? Stan nie znany, zdemontowane z auta z Niemiec
Zeppelin Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 ostatnio każdy gwint jest z auta sprowadzonego z Niemiec i nie jeżdżony po Polskich drogach ;/ JOM to lipa....nie warto jak masz wątpliwości to na allegro zobacz sobie ile kosztują nowe gwinty ja bym szukał HR KONI WEITEC KW FK jakiś wysoki model AP to są dobre gwinty
FLB Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 szukam gwintu do mojej kozy.. mam na to mAX 1500zl.. autko lata na 18` porszakach oponki 35m.. Zaproponujcie jakieś rozwiązanie bo chu.. to wyglada
Marc!n Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Jak masz Q tak jak w opisie to nowy chinol lub polowanie na markową używkę.
Zeppelin Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 trzeba uważać, ja kupiłem gwint NIBY od A4 a okazuje się, że zawieszenie od Passata czy superba nie do końca pasuje, jest różnica w szerokości/rozstawie tego dolnego widelca/mocowania wahacza ( tej literki U na dole przedniej kolumny ) szukaj KW WEITEC H&R AP FK Koni Bilstein do 1500 zł znajdziesz coś dobrego,a le musi być dedykowane do A4
FLB Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 Dzięki Panowie, hm.. przydałoby mi się również rozrząd zrobić to może na początek same sprężyny a potem dokupimy do tego amortyzatory ? co sądzicie? 60mm na przód i 40mm na tył będzie okej ?
Rekomendowane odpowiedzi