gmyz Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Witam! Mam pytanko, czy jest możliość zrobienia tak żeby po przekreceniu stacyjki świeciły same wskazówki w liczniku a tarcze podświetlały się dopiero po włączeniu świateł? Widziałem takie coś u kumpla w audi a3.
kamilosek181 Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 kolego wydaje mi się że w b5 raczej nie da się zrobić czegoś takiego chodź jakby bardzo się uparł to może i by dało się coś wyrezać chodź podejrzewam że to nie będzie takie proste
gmyz Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Opublikowano 8 Lutego 2014 Na forum passata jest coś takiego, polega to na modyfikacji pamięci emprom licznika. Myslełem że w audi też tak można zrobić.
kamilosek181 Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 No to teoretycznie skoro da się zrobić to w tamtym aucie to powinno dać się i w audi
Daduś Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 można by bylo tak pokombinować tak z licznikiem liftowym
tomek44480 Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 Najlepiej chyba zlapac licznik za grosze i troszke pokombinowac.
gmyz Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) Cos spróbuje pokombinowac. Jak cos sie uda napisze. :-) ------------- A wiec , empromu nie da sie zmodyfikowac, ale dorobilem plytki z diodami smd, i przylkeilem pod wskazowki, na te ori diody. Wskazowki od octavi biale i podlaczenie tego do plusa po stacyjce. Zdjecie na szybko, nie oddaje tego co life[emoji3] Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez gmyz
Fido Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Niebieskie brzydkie, nie pasuje do Audi.
gmyz Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Sa gusta i gusciki, mozna kazdy inny.
Rekomendowane odpowiedzi