Gaszka Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Czesc Uprzejmie pytam, czy ktos moze na takim Vogtlandzie jezdzi? Interesowaly by mnie opinie co do komfortu i prowadzenia a i zdjecia avant'ow na takim setupie mile widziane;) po prostu nie wiem czy pakowac sie w jakis gwint, zalezy jak to obniza. Pozdrawiam:-) Wysłane z mojego C1605 przy użyciu Tapatalka
talaksonik Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 Czy te sprężyny są warte kupna??? Super Oferta: Sprężyny Vogtland: Audi A4 B6/7 Quattro (kombi) :: RallyShop.pl Dodam że mam standardowe amortyzatory,silnik 1.9tdi Quattro,Kombi . Chciałbym obniżyć około 3 cm nie tracąc wiele na komforcie. Pozdrawiam
ryfi01 Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 zainwestuj w zestaw sline super wyglada i nie czuc ze jest taki twardy , mialem eibachy i zmienilem na ori sline
kinky Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 zainwestuj w zestaw sline super wyglada i nie czuc ze jest taki twardy , mialem eibachy i zmienilem na ori sline Ori sline? A sprężyny dobrze dobrales? Ciężko jest kupić odpowiednie sprężyny z kolorami. Chodzi o kat. wagowa. Ja zmieniłem też na ori sline, a przód mi siedzi dużo wyżej. Każdy na forum poleca Eibachy. Nie widać różnicy, nawet jest lepiej od ori.
Rekomendowane odpowiedzi