main Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 (edytowane) witam wszystkich. no i przyszla pora pokazać moją pierwszą A4 zakupioną w komisie sprowadzoną z DE. padło na A4 B8 2.0 tdi 120KM2.0 tdi 120 CAGCrok 6.2010przebieg 160 tyśz wyposażenia które zauważyłem :Kierownica multifukcyjnaregulacja kolumny kierowniczejtempomatbluetoothnavi-mmi 3g low + karty sdsystem start stop (oszczędność paliwa )pakiet s line środekdomykanie szyb z pilotaelektryczny hamulec ręcznypodgrzewane lusterkaparktronic tyłksenon przódled tyłzawieszenie 1bekoła 18"przyciemniane tylne szybyklimatronikpodłokietnik przód + tyłmoże jeszcze jest coś o czym nie wiem ale to moje pierwsze audi i w tym miejscy wielkie podziękowania za pomoc w sprawdzeniu i przy zakupie autka dla :srb38vx (Andrzej)lupo4801 (Krzysztof)WIELKIE DZIĘKI PANOWIE :notworthy: no i kilka foteki jeszcze jedno foto jak stała w komisie bardziej aktualne Dzięki za odwiedziny i zapraszam do komentowaniaZostało zrobione : -wew. klamki z podświetleniem-podświetlenie w drzwiach-hamulce S4 345-330-lampy tył neon-led w środku + żarówki H11 w halogenach-lusterko wew. (fotochrom + kompas)-czujnik deszczu-czujnik zmierzchu-COMING LEAVING HOME-alufelgi 19"x8J ET39 z Q5, opony 255/35 225/40-chromowane ringi halogenów z A5-chromowane przełączniki szyb i lusterek polift-głośniki Bang & Olufsen-maskownice Bang & Olufsen-dekory carbon RS4-wydech z 3,0 tdi A5-podświetlenie rejestracji led -wewnętrzny pakiet oświetlenia QQ1 (podświetlenie przestrzeni nóg przód i tył, oświetlone kratki nawiewów, oświetlenie schowka) -zimowy setup alufelgi z A4 B8 8Jx18" ET47, opony DUNLOP SP WINTER SPORT 3D 245/40 -lusterka zewnętrzne z S4 -sprężyny obniżające Eibach -dystanse aluminiowe: przód 15mm; tył 25mm -kierownica polift S line cięta z białą nicią -elektryczna klapa bagażnika -listwy progowe zewnętrzne S line Edytowane 7 Listopada 2015 przez main
andynl Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 Gratki auta:decayed: Tylko fotki wszystkie jakieś takie niebieskie:wink: proponuje zrobić nowe lepszym klikadłem, autko traci na uroku na ty fotach
main Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Opublikowano 10 Lutego 2014 fakt z tymi zdjęciami. klikadło nie takie złe ale chyba ktoś grzebał w ustawieniach i dlatego takie jakieś niebieskie :facepalm: poprawimy i coś fajniejszego wrzucę
lolot Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 Śliczna furmanka,kolorek zaje-fajny:wink:No i wyposażenie spoko.Jedyny minus za mało koników jak na takie wozidło ale to nie problem bo można dołożyć kilka:decayed:Bezawaryjnośći życzę
jedrekx Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 śliczny kolor! przydałoby się zacząć od mocy bo to pewnie w ogóle nie jedzie
srb38vx Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 Fotki ogólnie golas :doh:dobrze że go umyłeś gratki auta kiedy jedziesz do siemiana a jeżeli chodzi o moc nawet to jedzie ,ale tira bym się bał wyprzedzić
main Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Opublikowano 10 Lutego 2014 Fotki ogólnie golas :doh:dobrze że go umyłeś gratki auta kiedy jedziesz do siemiana a jeżeli chodzi o moc nawet to jedzie ,ale tira bym się bał wyprzedzić że golas to wiemy specjalnie po Twoich uwagach umyte i schowane go garażu a co do wyprzedzania tirów to jedynie te przeładowane :polew: a że takich mało to wyjeżdżam tylko z garażu na podjazd i z powrotem :polew: a jak się wybierzemy do bielska to żeby nie zostawać w tyle weźmiesz mnie na hol :decayed::decayed: i co spojrzysz w lusterku ten golas będzie za Tobą
srb38vx Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 Fotki ogólnie golas :doh:dobrze że go umyłeś gratki auta kiedy jedziesz do siemiana a jeżeli chodzi o moc nawet to jedzie ,ale tira bym się bał wyprzedzić że golas to wiemy specjalnie po Twoich uwagach umyte i schowane go garażu a co do wyprzedzania tirów to jedynie te przeładowane :polew: a że takich mało to wyjeżdżam tylko z garażu na podjazd i z powrotem :polew: a jak się wybierzemy do bielska to żeby nie zostawać w tyle weźmiesz mnie na hol :decayed::decayed: i co spojrzysz w lusterku ten golas będzie za Tobą :polew::polew::polew:
sysek27 Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 Bardzo ładne wozidełko masz jakieś play chcesz coś zmieniać czy zostaje tak jak jest? Bezawaryjnej jazdy życzę
main Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Opublikowano 10 Lutego 2014 dzięki wszystkim a co do zmian miało ich prawie w ogóle nie być ale Pan srb38vx zaraził mnie paroma pomysłami. będzie kilka rzeczy robionych ale muszę troszkę dojść do $$$$$$ jedną z pierwszych rzeczy będzie odwiedzenie chiptunera i podbicie tej mocy. a reszta powoli i do przodu
andynl Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 Że tak nieśmiało zapytam na kratkach od halo przeciwmgielnych tam jakieś chromowane paski made in china są czy tylko mi się wydaje, nie mogę rozkminić z tych zdjęć?
main Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Opublikowano 10 Lutego 2014 kratki już były jak ją kupiłem. prawdopodobnie made in china bo wszystkie A4 w tym komisie były uzbrojone w takie same kratki aż tak źle to wygląda??
sysek27 Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 No faktycznie trochę dużo tego chromu na przodzie i jeszcze znaczek S-line z grilla też by musiał iść out bo w B8 tam nie było tego oznaczenia no chyba, że właścicielowi się podoba to zostaw:wink:
Love-AUDI Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 Oryginalnie na tym grillu też chyba nie ma pasków poziomych chromowanych , ktoś je tam wkleił ? Poza tym autko super , ładny kolor i biała nic na siedzeniach resztę doposażysz
srb38vx Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 Że tak nieśmiało zapytam na kratkach od halo przeciwmgielnych tam jakieś chromowane paski made in china są czy tylko mi się wydaje, nie mogę rozkminić z tych zdjęć? Ten komis miał jakiś uraz kupił chrom z metra z znaczki s line i wszystkie auta tym okleił
andynl Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 Chromy do grillu ja kupowałem ORI , to są samolepki (drogie jak wujjjjjj) ale muszę powiedzieć że ta chińszczyzna fajnie się komponuje z listwami z grilla. No ale ja mam lekki jobel na punkcie chromu:wink: chrom ogólnie fajnie wygląda tylko łatwo przedobrzyć i wychodzi wtedy bling bling a to już lipa. No i jakość chińszczyzny niestety lipa.
main Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Opublikowano 10 Lutego 2014 są gusta i guściki .na razie to mam radochę z nowego autka i brak $$$$ na poważniejsze zmiany więc będziemy jeździć tak jak stoi. a gdy się troszkę odkuje to zaczniemy zabawę. pierwszą rzeczą będzie dołożenie paru arabów pod maskę .niby nie ma katastrofy ale jednak brakuje ich troszkę ---------- Post dopisany at 16:08 ---------- Poprzedni post napisany at 16:05 ---------- no i warto podziękować wszystkim za wszelkie uwagi bo to pomaga w narodzinach coraz to nowszych pomysłów co dalej będzie robione
andynl Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 No no poczekaj jeszcze troszkę jak Cię weźmie gorączka modzenia:grin: Ja ze swoim musiałem czekać bo gwarancja ale teraz ostro pcham brakujące pierdołki:wink: poza tym fajna zabawa:banan:
srb38vx Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 są gusta i guściki .na razie to mam radochę z nowego autka i brak $$$$ na poważniejsze zmiany więc będziemy jeździć tak jak stoi. a gdy się troszkę odkuje to zaczniemy zabawę. pierwszą rzeczą będzie dołożenie paru arabów pod maskę .niby nie ma katastrofy ale jednak brakuje ich troszkę ---------- Post dopisany at 16:08 ---------- Poprzedni post napisany at 16:05 ---------- no i warto podziękować wszystkim za wszelkie uwagi bo to pomaga w narodzinach coraz to nowszych pomysłów co dalej będzie robione A ja sobie życzę żebyś tym padłym nie parkował obok mnie na kopalni bo to jest tylko moje miejsce
Rekomendowane odpowiedzi