Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] moja pierwsza A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zderzaki jeszcze nie zmienione aj aj chłopaku nic się nie starasz :)

Opublikowano
  • Autor

zderzaki jeszcze nie zmienione aj aj chłopaku nic się nie starasz :)

się zachciało inwestować w ziemię to teraz to muszę ogrodzić. więc są inne wydatki niż auto. a co do zderzaków to Andy nie specjalnie mnie ciągnie do wymiany :wink:

Opublikowano

a co do zderzaków to Andy nie specjalnie mnie ciągnie do w

Zmieniaj autko nabiera wyglądu z S :)

Opublikowano
  • Autor

a co do zderzaków to Andy nie specjalnie mnie ciągnie do w

Zmieniaj autko nabiera wyglądu z S :)

mam w planie na wiosnę w końcu zwiększyć moc i zmianę letniego koła

Opublikowano

zmianę letniego koła

Ty też?? :)

Opublikowano

no i ostatnio było trochę czasu by zrobić z kumplem parę fotek i wykorzystać ostatnie dni fajnej pogody

wdtgf2ro.jpg

mm32yzio.jpg

pnyztddu.jpg

uipyrzho.jpg

soizceuy.jpg

vp46jnja.jpg

v5oo3g32.jpg

Mainuś, pikne tom mosz :D

Opublikowano

No Main fajne to masz :decayed:

Opublikowano

Będziesz płakał przy sprzedaży! :grin:

Opublikowano
  • Autor

Będziesz płakał przy sprzedaży! :grin:

A dlaczego mam płakać ?

Opublikowano

No niemiec płakał jak sprzedawał

Opublikowano
  • Autor

No niemiec płakał jak sprzedawał

oni ponoć wszyscy płaczą :grin: :grin: :grin: :grin:

a ja póki co nie sprzedaję :wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

no i ostatnio było trochę czasu by zrobić z kumplem parę fotek i wykorzystać ostatnie dni fajnej pogody

wdtgf2ro.jpg

mm32yzio.jpg

pnyztddu.jpg

uipyrzho.jpg

soizceuy.jpg

vp46jnja.jpg

v5oo3g32.jpg

Main ale wiocha te twoje auto :facepalm::evil2:

Opublikowano
  • Autor

no i w końcu się odezwał :grin: Andrzejku Ty to się lepiej pochwal na forum czym jeździsz :whistling: . może moje to wiocha, ale w tych kategoriach patrząc to to Twoje padło toż to prawdziwy PGR jest :grin: :grin: :grin::polew: :polew: :polew:

Opublikowano

wdtgf2ro.jpg

mm32yzio.jpg

pnyztddu.jpg

uipyrzho.jpg

soizceuy.jpg

vp46jnja.jpg

v5oo3g32.jpg

no właśnie! pokaż tego Lełona :decayed:

Opublikowano
  • Autor

wdtgf2ro.jpg

mm32yzio.jpg

pnyztddu.jpg

uipyrzho.jpg

soizceuy.jpg

vp46jnja.jpg

v5oo3g32.jpg

i się jeszcze okazuje Jędrek że już wiesz, to pewnie już połowa forum wie. a mnie wczoraj powiedział nie pisz jeszcze czym jeżdża :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

wdtgf2ro.jpg

mm32yzio.jpg

pnyztddu.jpg

uipyrzho.jpg

soizceuy.jpg

vp46jnja.jpg

v5oo3g32.jpg

wdtgf2ro.jpg

mm32yzio.jpg

pnyztddu.jpg

uipyrzho.jpg

soizceuy.jpg

vp46jnja.jpg

v5oo3g32.jpg

:grin::grin::decayed: Tu się niema czym chwalić :angry: że człowiek tak nisko upodł :facepalm:

Opublikowano

Powstań nie rób wsi :wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

za niedługo przyjdzie czas na ubezpieczenie auta. w tym roku po zakupie gdy ubezpieczałem kwota wartości auta była zaniżona względem ceny kupna. ale kobieta która obliczała wysokość składki nie potrafiła w programie ująć pełnego wyposażenia samochodu (chodzi o wewnętrzny pakiet S line). mija rok, a co za tym idzie strata na wartości i pewnie znów będzie ten sam problem co poprzednio. dodatkowo pojawiło się trochę modyfikacji w aucie. przeglądałem wątki o ubezpieczeniach ale nigdzie nie mogę znaleźć czegoś na temat wyceny wartości auta przez rzeczoznawcę (są tylko odnośnie wycen po kolizyjnych). w razie jakiegoś nieszczęścia mimo pełnych składek ubezpieczyciel wyceni szkody według wyposażenia i części seryjnych. możecie mi pomóc czy ktoś z was korzystał z takiej wyceny i jakie są koszta???? wydaje mi się pomimo dodatkowych kosztów warto w to zainwestować.

Opublikowano

za niedługo przyjdzie czas na ubezpieczenie auta. w tym roku po zakupie gdy ubezpieczałem kwota wartości auta była zaniżona względem ceny kupna. ale kobieta która obliczała wysokość składki nie potrafiła w programie ująć pełnego wyposażenia samochodu (chodzi o wewnętrzny pakiet S line). mija rok, a co za tym idzie strata na wartości i pewnie znów będzie ten sam problem co poprzednio. dodatkowo pojawiło się trochę modyfikacji w aucie. przeglądałem wątki o ubezpieczeniach ale nigdzie nie mogę znaleźć czegoś na temat wyceny wartości auta przez rzeczoznawcę (są tylko odnośnie wycen po kolizyjnych). w razie jakiegoś nieszczęścia mimo pełnych składek ubezpieczyciel wyceni szkody według wyposażenia i części seryjnych. możecie mi pomóc czy ktoś z was korzystał z takiej wyceny i jakie są koszta???? wydaje mi się pomimo dodatkowych kosztów warto w to zainwestować.

Nie wiem gdzie Ty jeździsz ubezpieczać auto ale tam gdzie ja jeżdżę nie ma problemów z dopisaniem dodatkowego wyposażenia które znacznie podwyższa kwotę ubezpieczenia.

Śląskie Centrum Ubezpieczeń

3 Maja 25

44-200 Rybnik
Opublikowano

Zmień babkę od ubezpieczeń lepiej. Mi za każdym razem dobrze wyliczają nawet koła mi zaznaczyła że są sporo warte.

Dokłądnie jak kolega wyżej napisał :) ja mam obecnie auto ubezpieczone na 65tyś i zaznaczone do wyposażenia koła o wartości 10tyś