Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] moja pierwsza A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Za tydzień przywożę s4 to będziecie mieli co tam modzić z Andrzejkiem :lol:

wiesz Marcin do kogo dzwonić jak przyjedzie eSa. zanim zaczniesz rozbierać wpadniemy na zakupy :wink:

Opublikowano

co tam macie jeszcze do oddania z tej esy?

Opublikowano
  • Autor

co tam macie jeszcze do oddania z tej esy?

dywaniki :wink::grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Andy gadaj z Marcinem co Cię interesuje

Opublikowano

wszystko zależy od maina jak ją oskubie :decayed:

Opublikowano

oo Marcin to na te graty z esy to tez się pisze jak coś :slina: a zdradź jeszcze sekret sedan czy avant :decayed: a widze ze Mariusz przekonałeś Andrzeja na ten pakiet światło to może i ja sie doczekam na podłaczenie fotochromu :decayed:

Edytowane przez Maniek@

Opublikowano

oo Marcin to na te graty z esy to tez się pisze jak coś :slina: a zdradź jeszcze sekret sedan czy avant :decayed: a widze ze Mariusz przekonałeś Andrzeja na ten pakiet światło to może i ja sie doczekam na podłaczenie fotochromu :decayed:

dawaj i robimy

Opublikowano

hehe no spoko dogadamy sie któryś dzień a jak pojedziecie do Marcina to dajcie znać chętnie sie też przejadę na szabrowanie tej esy :P

Opublikowano
  • Autor

hehe no spoko dogadamy sie któryś dzień a jak pojedziecie do Marcina to dajcie znać chętnie sie też przejadę na szabrowanie tej esy :P

Maniuś ty na pewno się dowiesz :wink: za te lusterka coś mi z Kasi sprzątnął sprzed nosa

jak Andy nie weźmie dywaników to będziesz je mógł kupić :whistling::polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

spadówa nie chcę żadnych dywaników , chcę cuś innego

Opublikowano
  • Autor

spadówa nie chcę żadnych dywaników , chcę cuś innego

:wink:

Opublikowano

fajne kółko na zime, niektórzy by na lato takie chcieli a tu zima :D
esa w avancie, fotele z alcantarą, czarny sufit, carbony, bang, el. klapa, itd, reszta jak to esa :kox: jak zwiozę to Andrzej i Mariusz dostną cynk :naughty:

Edytowane przez marcin_o23

Opublikowano

Maniuś ty na pewno się dowiesz :wink: za te lusterka coś mi z Kasi sprzątnął sprzed nosa

jak Andy nie weźmie dywaników to będziesz je mógł kupić :whistling::polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

oj tam tyś je pamiętliwy poza tym tyś tez cos zgarnął z tego zestawu tzn sterowniki z dzwi wiec som my kwita hehe

esa w avancie, fotele z alcantarą, reszta jak to esa :kox: jak zwiozę to Andrzej i Mariusz dostną cynk :naughty:

daj znać to my Ci to sami rozbierzemy hehe

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

oj tam tyś je pamiętliwy poza tym tyś tez cos zgarnął z tego zestawu tzn sterowniki z dzwi wiec som my kwita hehe

esa w avancie, fotele z alcantarą, reszta jak to esa :kox: jak zwiozę to Andrzej i Mariusz dostną cynk :naughty:

daj znać to my Ci to sami rozbierzemy hehe

Maniuś nic się nie bój, przecież Cie zabierzemy ze sobą. Marcin jeszcze auta nie ma, a tu jak sępy się dzielą

długo się tu nic nie działo i powoli wątek kurzem zarasta

a dziś dostałem paczuszkę z nowymi zabawkami

wpadły lusterka S4 polift składane i z fotochromem

oig8rr.jpg

2ni6z2t.jpg

jufr7l.jpg

wqriib.jpg

oswmqx.jpg

106ew7d.jpg

i całkiem przez przypadek o czym w przyszłości też myślałem komplet do elektrycznej klapy bagażnika

2e4964p.jpg

e5lfux.jpg

2uhmjc6.jpg

wielkie dzięki dla kolegi z forum Grzesia wrclaguna :hi:

niestety z montażem muszę się wstrzymać bo problemy z kręgosłupem nie minęły i od dzisiaj siedzę w gorsecie :facepalm:

Opublikowano

niestety z montażem muszę się wstrzymać bo problemy z kręgosłupem nie minęły i od dzisiaj siedzę w gorsecie :facepalm:

Zrobisz wirtualnie :wink:

Fotochrom :thumbup1: będzie pan zadowolony :)

Zdrówka, :) a mówiłem żeby tylu sztywnych nie nosić :wink:

Opublikowano
  • Autor

Zrobisz wirtualnie :wink:

Fotochrom :thumbup1: będzie pan zadowolony :)

Zdrówka, :) a mówiłem żeby tylu sztywnych nie nosić :wink:

sztywny to na razie ja jestem :wink: :wink: a krzyż dowaliłem na nartach :kwasny:

Opublikowano

:wink: a krzyż dowaliłem na nartach :kwasny:

Tez wyciołem araba w sobotę ze 20 metrów. Na szczęście tylko prawe kolano lekko posiniaczone...Te satynowe lustra tez mi się bardzo podobają. Miały być już w grudniu na pokładzie, ale choróbsko pokrzyżowało plany :(

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

w między czasie na pokład wpadły lusterka :naughty:

5oxwrm.jpg

2jfb0nl.jpg

1zd9jo.jpg

no i był pomysł na koło 20" ale jakoś się kupiec na moje felgi nie znalazł, a nadarzyła się fajna okazja na nowe gumy 225/40 wiec na razie zostaje tak :)

2wnnr5d.jpg

2dr6vie.jpg

2ah5ra8.jpg

pierwsze odczucie po przerzutce z 255/35 jakby przybyło ze 20 kucy :grin: :grin: :grin:

Opublikowano

lusterka pierwsza klasa :kox: do twojego koloru pasują idealnie, bardzo mi się podoba jak wyglądają po złożeniu :slina:

Edytowane przez marcin_o23

Opublikowano
  • Autor

lusterka pierwsza klasa :kox: do twojego koloru pasują idealnie, bardzo mi się podoba jak wyglądają po złożeniu :slina:

wiesz ze długo na nie czekałem bo trochę Ci głowę zawracałem, a wyszło inaczej :wink:

Opublikowano

Mainku czym ty się podniecasz :D Na forum już każda b8 ma lusterka z esy i 19stki a nawet 20stki :doh: a twoje auto nie robi na mnie wrażenia bo tego paścia mam dziennie na placu :wallbash::polew::polew::decayed::decayed: rób polifta :kox: