main Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Opublikowano 30 Listopada 2014 Za tydzień przywożę s4 to będziecie mieli co tam modzić z Andrzejkiem wiesz Marcin do kogo dzwonić jak przyjedzie eSa. zanim zaczniesz rozbierać wpadniemy na zakupy
andynl Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 co tam macie jeszcze do oddania z tej esy?
main Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Opublikowano 30 Listopada 2014 co tam macie jeszcze do oddania z tej esy? dywaniki :grin: :grin: :grin: Andy gadaj z Marcinem co Cię interesuje
srb38vx Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 wszystko zależy od maina jak ją oskubie
Maniek@ Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) Za tydzień przywożę s4 to będziecie mieli co tam modzić z Andrzejkiem oo Marcin to na te graty z esy to tez się pisze jak coś a zdradź jeszcze sekret sedan czy avant a widze ze Mariusz przekonałeś Andrzeja na ten pakiet światło to może i ja sie doczekam na podłaczenie fotochromu Edytowane 30 Listopada 2014 przez Maniek@
srb38vx Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 Za tydzień przywożę s4 to będziecie mieli co tam modzić z Andrzejkiem oo Marcin to na te graty z esy to tez się pisze jak coś a zdradź jeszcze sekret sedan czy avant a widze ze Mariusz przekonałeś Andrzeja na ten pakiet światło to może i ja sie doczekam na podłaczenie fotochromu dawaj i robimy
Maniek@ Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 hehe no spoko dogadamy sie któryś dzień a jak pojedziecie do Marcina to dajcie znać chętnie sie też przejadę na szabrowanie tej esy
main Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Opublikowano 30 Listopada 2014 hehe no spoko dogadamy sie któryś dzień a jak pojedziecie do Marcina to dajcie znać chętnie sie też przejadę na szabrowanie tej esy Maniuś ty na pewno się dowiesz za te lusterka coś mi z Kasi sprzątnął sprzed nosa jak Andy nie weźmie dywaników to będziesz je mógł kupić :polew: :polew: :polew:
andynl Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 spadówa nie chcę żadnych dywaników , chcę cuś innego
main Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Opublikowano 30 Listopada 2014 spadówa nie chcę żadnych dywaników , chcę cuś innego
marcin_o23 Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) fajne kółko na zime, niektórzy by na lato takie chcieli a tu zima esa w avancie, fotele z alcantarą, czarny sufit, carbony, bang, el. klapa, itd, reszta jak to esa jak zwiozę to Andrzej i Mariusz dostną cynk Edytowane 30 Listopada 2014 przez marcin_o23
Maniek@ Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 hehe no spoko dogadamy sie któryś dzień a jak pojedziecie do Marcina to dajcie znać chętnie sie też przejadę na szabrowanie tej esy Maniuś ty na pewno się dowiesz za te lusterka coś mi z Kasi sprzątnął sprzed nosa jak Andy nie weźmie dywaników to będziesz je mógł kupić :polew: :polew: :polew: oj tam tyś je pamiętliwy poza tym tyś tez cos zgarnął z tego zestawu tzn sterowniki z dzwi wiec som my kwita hehe fajne kółko na zime, niektórzy by na lato takie chcieli a tu zima esa w avancie, fotele z alcantarą, reszta jak to esa jak zwiozę to Andrzej i Mariusz dostną cynk daj znać to my Ci to sami rozbierzemy hehe
main Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2015 hehe no spoko dogadamy sie któryś dzień a jak pojedziecie do Marcina to dajcie znać chętnie sie też przejadę na szabrowanie tej esy Maniuś ty na pewno się dowiesz za te lusterka coś mi z Kasi sprzątnął sprzed nosa jak Andy nie weźmie dywaników to będziesz je mógł kupić :polew: :polew: :polew: oj tam tyś je pamiętliwy poza tym tyś tez cos zgarnął z tego zestawu tzn sterowniki z dzwi wiec som my kwita hehe fajne kółko na zime, niektórzy by na lato takie chcieli a tu zima esa w avancie, fotele z alcantarą, reszta jak to esa jak zwiozę to Andrzej i Mariusz dostną cynk daj znać to my Ci to sami rozbierzemy hehe Maniuś nic się nie bój, przecież Cie zabierzemy ze sobą. Marcin jeszcze auta nie ma, a tu jak sępy się dzielą długo się tu nic nie działo i powoli wątek kurzem zarasta a dziś dostałem paczuszkę z nowymi zabawkami wpadły lusterka S4 polift składane i z fotochromem i całkiem przez przypadek o czym w przyszłości też myślałem komplet do elektrycznej klapy bagażnika wielkie dzięki dla kolegi z forum Grzesia wrclaguna niestety z montażem muszę się wstrzymać bo problemy z kręgosłupem nie minęły i od dzisiaj siedzę w gorsecie
andynl Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 niestety z montażem muszę się wstrzymać bo problemy z kręgosłupem nie minęły i od dzisiaj siedzę w gorsecie Zrobisz wirtualnie Fotochrom będzie pan zadowolony Zdrówka, a mówiłem żeby tylu sztywnych nie nosić
main Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2015 niestety z montażem muszę się wstrzymać bo problemy z kręgosłupem nie minęły i od dzisiaj siedzę w gorsecie Zrobisz wirtualnie Fotochrom będzie pan zadowolony Zdrówka, a mówiłem żeby tylu sztywnych nie nosić sztywny to na razie ja jestem :wink: a krzyż dowaliłem na nartach
griga-st Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 a krzyż dowaliłem na nartach Tez wyciołem araba w sobotę ze 20 metrów. Na szczęście tylko prawe kolano lekko posiniaczone...Te satynowe lustra tez mi się bardzo podobają. Miały być już w grudniu na pokładzie, ale choróbsko pokrzyżowało plany
main Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Opublikowano 16 Marca 2015 w między czasie na pokład wpadły lusterka no i był pomysł na koło 20" ale jakoś się kupiec na moje felgi nie znalazł, a nadarzyła się fajna okazja na nowe gumy 225/40 wiec na razie zostaje tak pierwsze odczucie po przerzutce z 255/35 jakby przybyło ze 20 kucy :grin:
marcin_o23 Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 (edytowane) lusterka pierwsza klasa do twojego koloru pasują idealnie, bardzo mi się podoba jak wyglądają po złożeniu Edytowane 16 Marca 2015 przez marcin_o23
main Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Opublikowano 16 Marca 2015 lusterka pierwsza klasa do twojego koloru pasują idealnie, bardzo mi się podoba jak wyglądają po złożeniu wiesz ze długo na nie czekałem bo trochę Ci głowę zawracałem, a wyszło inaczej
srb38vx Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Mainku czym ty się podniecasz Na forum już każda b8 ma lusterka z esy i 19stki a nawet 20stki a twoje auto nie robi na mnie wrażenia bo tego paścia mam dziennie na placu rób polifta
Rekomendowane odpowiedzi