Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] moja pierwsza A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedz mi to auto siedzi na eibachu ?

Opublikowano
  • Autor

Powiedz mi to auto siedzi na eibachu ?

jeszcze nie :( sprężyny czekają na montaż. celowo to foto tak zrobiłem. to zawieszenie 1BE felga 19" i opona 225/40

z tej perspektywy jakiś taki balon z tej opony :facepalm: na szczęście na żywo to o wiele lepiej wygląda

Opublikowano

Faaajne jest :naughty:

Opublikowano

Tak pytam bo zastanawiam się jak ma się eibach do 20cali i opony 245/35

Opublikowano
  • Autor

widziałem 20"x8,5J ET 35 grafitowy rotor z oponą 245x35 na zwykłym zawiasie ze sprężyną eibach. i gadajcie co chcecie może ta felga być nawet w co drugim trabancie i tico wyglądały przepięknie. koło było nieco schowane w porównaniu do tych 19tek co masz. wiec na naszym 1BE z eibachem te parametry co podałem powinny być ok :wink:

Opublikowano

Romco ma takiego rotora na zawiasie 1BL + eibach tylko ma oponę 255/30 ja chce włożyć felgę 9J et37 i oponę 245/35 tylko zastanawiam się czy eibach nie będzie kolidował tutaj

Opublikowano
  • Autor

jak założę sprężyny wcześniej niż ty to można u mnie przymierzyć. póki co muszą jeszcze jakiś czas poczekać :facepalm:

Opublikowano

no fajny masz ten setup letni :decayed:

Mainku czym ty się podniecasz :D Na forum już każda b8 ma lusterka z esy i 19stki a nawet 20stki :doh: a twoje auto nie robi na mnie wrażenia bo tego paścia mam dziennie na placu :wallbash::polew::polew::decayed::decayed: rób polifta :kox:

i Tu racja z czasem standardowym modem w b8 będzie polift : :grin:

Opublikowano
  • Autor

no fajny masz ten setup letni :decayed:

Mainku czym ty się podniecasz :D Na forum już każda b8 ma lusterka z esy i 19stki a nawet 20stki :doh: a twoje auto nie robi na mnie wrażenia bo tego paścia mam dziennie na placu :wallbash::polew::polew::decayed::decayed: rób polifta :kox:

i Tu racja z czasem standardowym modem w b8 będzie polift : :grin:

Ty lepiej pochwal się swoim :wink: masz bardziej zbliżone parametry do tych co pisze gibons

tym co moje :wink: i pewnie że tu nie jedna moja przebija ale czy to są jakieś wyścigi

co do tego paścia co tela mosz na placu. sie mysli komu sie auto sprzeduje :facepalm: a pretynsje to miej som do sia ze Ci teraz na plac sześ razy w tydniu przyjyżdżo a w niedziela mocie zlot w trupiarni :wink:

Opublikowano

no wszystko w swoim czasie najpierw gwint potem felga :)

Gibons ja mam gdzieś zdjecia felg 20"x9j et 32 i sprężyny eibacha tylko na amorach Iba czyli tych najwyższych :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

no wszystko w swoim czasie najpierw gwint potem felga :)

Gibons ja mam gdzieś zdjecia felg 20"x9j et 32 i sprężyny eibacha tylko na amorach Iba czyli tych najwyższych :facepalm:

właśnie z Andrzejem gadałem żeby dzwonił jak wpadniesz do niego. muszę was namówić żebyście mi te sprężyny wsadzili bo zanim ja do formy dojdę to trzeba będzie setup zimowy zakładać

Opublikowano

z tego co pamiętam a4 mirona na 20 + eibach to to super siedziało, no ale on to farciarz to może dlatego tak siadło :grin:

Opublikowano

Tylko tam było ET 35 i 8,5cala a siadło właśnie dość nisko;) zauważyłem też że sedan całkiem inaczej siedzi niż avant

Opublikowano

felga była 9 cali a nie 8,5 i opona 265/30/20

Opublikowano

felga była 9 cali a nie 8,5 i opona 265/30/20

mowimy o rotorze nie o rsII replic

Opublikowano
  • Autor

ja oglądałem rotora właśnie u Mirona. a dokładniej felga była od jego szwagra i była 20"x8,5J :wink:

Peter zależy o którym rotorze mówisz. wiemy że miron kilka kół o róźnych parametrach przerobił

Opublikowano

Romco ma takiego rotora na zawiasie 1BL + eibach tylko ma oponę 255/30 ja chce włożyć felgę 9J et37 i oponę 245/35 tylko zastanawiam się czy eibach nie będzie kolidował tutaj

Ja mialem na rotore 8,5 x 20 ET45 opone 245/30 R20 i dystanc 15mm zawiesenie H&R i Eibach.

Mysle, ze to jest najlepsia opcja do felgi 8,5. Opona 255/30 R20 jest do obnizonego samochodu za duzo!

Seria 1BL

IMG_8124_zpse5974d22.jpg

H&R

RS1_zps6359033d.jpg

Eibach

IMG_3090_zpsb3ca0f7b.jpg

Opublikowano
  • Autor

to Twoje rotorki się już sprzedały??? co będziesz wkładał

Opublikowano

Rotor sprzedany, nie znam czo bede :facepalm:

Opublikowano