Arturoo Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Wysyłaj na maj !! raczej już na czerwiec bo na maj się zgłoszenia skończyły Daj Pan spokój .....niech wysyła...będzie na PO ,że znowu się nie dostał Artur nie stresuj już Andego bo nie będzie mógł spać. Ale jedno jest pewne. W kategorii oświetlenie chłop nie ma sobie równych ;-) --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- no i wczoraj taki przebieg się pokazał Ty masz nerwy ....już 2 raz to na tym liczniku oglądasz ...w tym niemiec raz ..... też 3 lata temu jako pierwszy
main Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2015 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ no i wczoraj taki przebieg się pokazał Ty masz nerwy ....już 2 raz to na tym liczniku oglądasz ...w tym niemiec raz ..... też 3 lata temu jako pierwszy ale każdy z nas ma okazję przeżyć to swoje pierwsze 180 :grin: I w dodatku jeszcze jedzie :thumbup1:
andynl Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 rób cofkę żeby następny właściciel też miał swój pierwszy raz
main Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Opublikowano 21 Lipca 2015 Chwilę było spokoju i przypomniało mi się ze miałem kupione dywaniki. tak mnie kiedyś podkusiło kupić podróbki ze znaczkiem S line, ale daleko im do ori a dziś poszło coś grubszego z czego jestem bardzo zadowolony a przejechałem z nią zaledwie kilka km i czuć różnicę. wpadła poliftowa kiera cięta S line z białą nicią stara S line i nowa no i kto by ja mógł montować jak nie mój nadworny rezacz przyjęty na 1/8 etatu. od razu wyrwał mi ją z ręki i powiedzial " nie wiesz jak ją zamontować to się nie chytej bo jak zwykle spierd...sz " :grin: :grin: i zaś cza siedzenie prać
andynl Opublikowano 21 Lipca 2015 Opublikowano 21 Lipca 2015 No ja u siebie tez będę zmieniał niedługo i zastanawiam się czy rowerowy wystarczy
main Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Opublikowano 21 Lipca 2015 jak masz dobre ubezpieczenie to se nowe zęby zrobisz fajki nie zdążyłem wypalić a ten miał temat ogarnięty. stwierdził, że pieniędzy i strachu nie ma. a myli się jak saper tylko raz :grin: :grin:
Arturoo Opublikowano 21 Lipca 2015 Opublikowano 21 Lipca 2015 stwierdził że woli bez :grin:Jak tak będzie do tematu podchodził....to tylko czekać jak zaś w pieluchy wskoczy
mariuszbielsko Opublikowano 21 Lipca 2015 Opublikowano 21 Lipca 2015 Ladniusna.b8 piękny kolor powodzenia.i zadowolenia.frajdy z jazdy
jedrekx Opublikowano 22 Lipca 2015 Opublikowano 22 Lipca 2015 wszedł w klapkach?! a jak B7 z Arturem do mnie jechali to bez butów! kierownica miodzio!
wrzosu Opublikowano 22 Lipca 2015 Opublikowano 22 Lipca 2015 A kask gdzie? ma tak długą przedłużkę, że spokojnie mógł z tylnej kanapy kręcić Czwórka ogólnie
H4mm3R Opublikowano 22 Lipca 2015 Opublikowano 22 Lipca 2015 stwierdził że woli bez :grin:Jak tak będzie do tematu podchodził....to tylko czekać jak zaś w pieluchy wskoczy Ten temat żyje dzięki Andrzejowi
main Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Opublikowano 22 Lipca 2015 stwierdził że woli bez :grin:Jak tak będzie do tematu podchodził....to tylko czekać jak zaś w pieluchy wskoczy Ten temat żyje dzięki Andrzejowi no nie da się ukryc. i ciągle się zastanawiam dlaczego tak jest :grin: :grin: :grin: teraz się chłop uspokoil bo wcześniej zamawiał cos do mojego auta i telefonicznie informował że mam kasę przywieść bo paczka idzie wszedł w klapkach?! a jak B7 z Arturem do mnie jechali to bez butów! kierownica miodzio! bo wlazł nie do swojej. popatrz co nanosił tymi laczami menda jedna, a takie ładne nowe były ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- jak co 10kkm dziś wymiana oliwy i filtrów
andynl Opublikowano 22 Lipca 2015 Opublikowano 22 Lipca 2015 Chwilę było spokoju i przypomniało mi się ze miałem kupione dywaniki. tak mnie kiedyś podkusiło kupić podróbki ze znaczkiem S line, ale daleko im do ori a dziś poszło coś grubszego z czego jestem bardzo zadowolony a przejechałem z nią zaledwie kilka km i czuć różnicę. wpadła poliftowa kiera cięta S line z białą nicią stara S line i nowa no i kto by ja mógł montować jak nie mój nadworny rezacz przyjęty na 1/8 etatu. od razu wyrwał mi ją z ręki i powiedzial " nie wiesz jak ją zamontować to się nie chytej bo jak zwykle spierd...sz " :grin: :grin: i zaś cza siedzenie prać Kupił byś chłopakowi jakąś koszulkę bo chyba go nie stać, zawsze na golasa
main Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Opublikowano 22 Lipca 2015 to jest ostatnie jego zdjęcie które jest w tym wątku, bo faktycznie się bardziej spuszczacie nad nim niż nad autem :grin: :grin: Andy chłop ma trochę gorsze dni i widzisz jak to się kończy. no chyba masz rację i trzeba mu będzie kupić jakąś na chłodniejsze dni. najlepiej z napisem "I LEON"
Rekomendowane odpowiedzi