OficeR Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 Witam. Koledzy dziś przyuważyłem w aucie jedną dziwną rzecz. Jak włączam kierunek to zapierdziela jak głupi ale jak się przyciśnie hamulec to wraca do normalnego migania? Co to może być? Przy okazji parę razy dziwnie coś przeskakuje za kratkami środkowego nawiewu. Ktoś mierzył się z podobnym zjawiskiem?
Wihajster Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 Witam. Koledzy dziś przyuważyłem w aucie jedną dziwną rzecz. Jak włączam kierunek to zapierdziela jak głupi ale jak się przyciśnie hamulec to wraca do normalnego migania? Co to może być? Przy okazji parę razy dziwnie coś przeskakuje za kratkami środkowego nawiewu.Ktoś mierzył się z podobnym zjawiskiem? bo przekaznik jest wlasnie w wyłączniku awaryjnych czyli srodkowy nawiew
OficeR Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Opublikowano 11 Lutego 2014 Dzięki za szybką reakcję ocenie i coś wykombinuje.
maq Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 u mnie było podobnie ale miałem tak że przekaźnik czasem sam sobie po prostu pykał bez włączonego kierunku ( kierunki na szczęście się nia zapalały wtedy ) W takim przypadku masz walniętą manetkę ( mikrozwarcia w manetce )
Rekomendowane odpowiedzi