tigra11 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2008 na co ty wchodziles ze mowisz ze wies jak ..... na tych linkach byly dwie za***iste jak dla mnie a4 niebieska i zielona...to jest wies
krotki Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Mamo co tu się dzieje nic...- imprezka... - też śledze temat - może jakieś fajne pomysły na 'tuning' podpatrze - mooje a4 takie biedne a koledzy mają tyle yyyyyyyyyyyyyy oryginalnych pomysłów (tatoooo - czy ja jestem jakiś dziwnyyy? - nie synku...- jesteś...oryginalny...- a czemuuuu? - bo wszystko co oryginalne jest lepsze...- jeansy , dolary , compakty i ty...)
topor Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Mamo co tu się dzieje nic...- imprezka... - też śledze temat - może jakieś fajne pomysły na 'tuning' podpatrze - mooje a4 takie biedne a koledzy mają tyle yyyyyyyyyyyyyy oryginalnych pomysłów (tatoooo - czy ja jestem jakiś dziwnyyy? - nie synku...- jesteś...oryginalny...- a czemuuuu? - bo wszystko co oryginalne jest lepsze...- jeansy ' date=' dolary , compakty i ty...) [/quote'] haha:d niektorzy sa indywidualistami:d i takim sposobem robia wielkie show na weekendowym festynie:d
Nowak_zg Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 skoro temat sie nazywa "tuning linki" to mam tutaj jeszcze taka propozycje tuningu linki holowniczej calkiem ladna lineczka w barwach polski
Reggi Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Nowak_zg nie odgapiaj.. I jeszcze te barwy polski ..biało ..pomarańczowe
topor Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 hahaha sie smiejscie:d pewnie kazdy tuner ma taka w swoim bagazniku teraz:D
Rekomendowane odpowiedzi