maurycy Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 Mam pytanko o boczki bagażnika w A4 B5 Avant, polift, mam wyszczerbione miejsce, w którym zaczepia się roletę i chciałem je wymienić, czy można te boczki rozkręcić i wymienić samą tą część plastikową, czy cały boczek tapicerkę+plastik muszę wymienić?
kamilosek181 Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 kolego z tego co jest mi wiadomo to powinno się dać wymienić same te części plastikowe bo one chyba są połączone z tapicerką zwykłymi "uchwytami" 1
novwy Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 może i się da ale i tak musisz zdjąć cały boczek więc mniej roboty jest wymienić cały boczek niż jeszcze się bawić z rozłączaniem tego plastiku
kamilosek181 Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 No tylko pytanie czy dostaniesz same te plastiki bo podejrzewam ze samych nikt nie będzie sprzedawał tylko w komplecie z tapicerka wiec wymiana wszystkiego jest konieczna
novwy Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 Też prawda, ale te plastiki są połączone z tapicerką i trzeba cały boczek zdjąć więc szkoda zachodu i od razu wymienić cały boczek i po zabawie.
Rekomendowane odpowiedzi