Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ srebrna a4 b5 ARG] mój projekt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ceną się nie martwię bo tak się składa że w częściach pracuję :decayed::decayed: , fajna ta dokładka jeszcze jak będzie jakaś konkretna glebka to myślę że efekt końcowy wyjdzie fajnie :)

Opublikowano
  • Autor

no na pewno tak będzie ja swoją teraz obniżyłem na ori amorach i sprężyny -40mm H&R no i jestem zadowolony czekam tylko na koła koleżka mi je lakierował ja zarzucę na swoją to wrzucę foty jak to wszystko wygląda

Opublikowano

no ja mam zamiar też założyć kapcie letnie w tym tygodniu bo prawdopodobnie w poniedziałek dojdzie paczka za springami :D firma mtechnic - zobaczymy jak to się sprawdzi z ori amorkamim, na lato prawdopodobnie jakiś gwint wleci może AP :decayed:

Opublikowano
  • Autor

tragizmu nie ma,ale gwintu nie założę bo już mi żona psioczy że za nisko jest i wczoraj już zaczepił podłogą po glebie

Opublikowano

wiem coś o tym hehe moja jakby się dowiedziała to było by podobnie :D

Opublikowano

Ładny przodzik :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

dzięki kolego

---------- Post dopisany at 18:20 ---------- Poprzedni post napisany at 15:42 ----------

ma chęć zmienić grajka tylko nie wiem czy warto z ori grajka na ten drugi też,ale grajek ten drudi też niczego sobie bo to alpina radio 2 din zamiana na tele Połaniec ? Tablica.pl

Opublikowano

też myślę nad zmianą ale chciałem zachować oryginalny wygląd a tak się nie da ;/ radyjko fajne , mimo wszystko Twoje Ori, które masz jest bardziej Eleganckie jak dla mnie.Walory dźwiękowe na pewno w Alpine lepsze , do tego jakiś piecyk i porządny głośnik w bagażniku :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ogólnie już nie chcę dudnienia w aucie,miałem kiedyś w passacie b4 podłączoną skrzynię basową MAGNAT 1200w,wzmacniacz FIRST 1800w,10 głośników i to napędzała mi ALPINA no i cykało aż miło no i wtedy mi odeszło te upanko w aucie teraz staram się jezdzić na oryginale

---------- Post dopisany at 09:19 ---------- Poprzedni post napisany at 09:18 ----------

Imker powiedz mi czy będziesz wrzucał dystanse na tył

Opublikowano

myślę nad dystansami ale jeszcze nie wiem , jak dorwę w dobrej cenie to pewnie się skuszę :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ja na razie się zastanawiam nad tym czy nie będzie jej prowadzało jak tył postawię szerzej,wrzuć foty jak wszystko poskładasz czyli sprężyny i koło

Opublikowano

spoko jak tylko wszystko ogarnę wpadną focisze :) oby jutro przyszły sprężynki bo póki co tylko kołpaczki doszły do felg:kwasny:

Opublikowano
  • Autor

właśnie koleżko zamówiłem sobie te etui do audi na okulary

---------- Post dopisany at 20:35 ---------- Poprzedni post napisany at 01:06 ----------

panowie co o tym sądzicie da rady przerobić tą blendę do mojej pod USA jak w avantach Blenda klapy tył AUDI A2 (4024648807) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

ale to raczej nie jest pod USA, dziś do mnie dotarły springi ( tydzień) ;/ w przyszłym tygodniu wymiana :)

Opublikowano
  • Autor

no to ładnie paczka doszła,ja się zastanawiam czy od kombi by nie podeszła do sedana bo klapę kupić to drogi interes

---------- Post dopisany at 11:09 ---------- Poprzedni post napisany at 11:09 ----------

chodzi mi o USA

---------- Post dopisany at 11:10 ---------- Poprzedni post napisany at 11:09 ----------

słuchaj a jak by przeciął tamtą w połowie i skrócił,potem w kolor pomalował może by i co wyszło

Opublikowano

Klapa do sedana nie jest taka droga, za 150-250 ja kupisz tylko trzeba polowac

Opublikowano
  • Autor

nowe foty

DSC_0067.jpg

DSC_0068.jpg

DSC_0070.jpg

Opublikowano

Ta dokładka coś nie stroi :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

DSC_0069.jpg

---------- Post dopisany at 18:23 ---------- Poprzedni post napisany at 18:22 ----------

z tą dokładką to ciężko było bo trzeba było ją podgrzewać opalarką i profilować na nowo

---------- Post dopisany at 18:24 ---------- Poprzedni post napisany at 18:23 ----------

powiedzcie czy teraz może być wygląd jej nowe koło plus sprężyna -40mm

---------- Post dopisany at 18:41 ---------- Poprzedni post napisany at 18:24 ----------

DSC_0066.jpg

---------- Post dopisany at 18:42 ---------- Poprzedni post napisany at 18:41 ----------

teraz da się w powiększeniu zobaczeć dobrze

Opublikowano

git malina :good: a jakby tą dokładkę zamontować zamiast Ori dokładki ?? trochę trzeba by ją przedłużyć do końca zderzaka