Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ srebrna a4 b5 ARG] mój projekt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a tu parę fotek mojej audi 1.8 20v
DSC_0015.jpg

DSC_0014.jpg

DSC_0010.jpg

DSC_0013.jpg

DSC_0016.jpg

Edytowane przez chudy30

Opublikowano

kjera de best. :giveheart:

Opublikowano

A tak wiecej fotek przodu tej dokladki cupry w kolorze?

Opublikowano
  • Autor

koledzy mały opis do auta: audi sprawdzana na hamowni i posiada 143 konie mechaniczne,założona hamownia tarcze przód jak i tył MIKODA klocki przód FERRODO premium plus tył to FERRODO ls, płyn hamulcowy TRW 5.1 tłumik końcowy jest założony od 1.8 turbo, wkład filtra powietrza pipercross no i na nowy sezon czeka zawieszenie -40mm TATECHNIX plus sprężyny H&R i odnowiona felga od audi s6

---------- Post dopisany at 18:09 ---------- Poprzedni post napisany at 17:55 ----------

koleżko już wrzucam

DSC_0011.jpg

DSC_0009.jpg

DSC_0020.jpg

Zdj_cie0072.jpg

a tu mała podróż do Starachowic i powrót na kołach

---------- Post dopisany at 18:12 ---------- Poprzedni post napisany at 18:09 ----------

a tu moje poprzednie auto słaba jakość zdjęcia

M_j_passek.jpg

Opublikowano
koledzy mały opis do auta: audi sprawdzana na hamowni i posiada 143 konie mechaniczne,założona hamownia tarcze przód jak i tył MIKODA klocki przód FERRODO premium plus tył to FERRODO ls, płyn hamulcowy TRW 5.1 tłumik końcowy jest założony od 1.8 turbo, wkład filtra powietrza pipercross no i na nowy sezon czeka zawieszenie -40mm TATECHNIX plus sprężyny H&R i odnowiona felga od audi s6

to co to za silnik w końcu? agr to tdi i nie był montowany w a4. adr albo arg.

Opublikowano
  • Autor

kolego 1.8 20v benzyna bez turbo no i ADR po prostu zle wpisałem

---------- Post dopisany at 18:16 ---------- Poprzedni post napisany at 18:14 ----------

prawdopodobnie audi miała włożone w Niemczech ostre wałki

Opublikowano

Wrzuć wykres z hamowni jeżeli można.

---------- Post dopisany at 18:31 ---------- Poprzedni post napisany at 18:27 ----------

ADR w 1999 roczniku był jeszcze montowany?

Opublikowano

ostre wałki i ostrą kierownice :wink:

Opublikowano
  • Autor

koleżko wykresu nie wrzucę bo gdzieś to wsadziłem i nie wiem gdzie ale będę jeszcze raz na lato ją hamował na hamowni i wrzucę wtedy

Opublikowano

Ciekawe ciekawe te moce uzyskane. Ciekawe ile spala :D Ogólnie autko zacne nie patrząc na kiere. Pozdrówki.:)

Opublikowano
  • Autor

ogólnie spalanie auta nie jest duże w mieście przy normalnej jezdzie jakieś 13 l, a jak depczesz no to i 16 l gazu w trasie udało mi się zejść do 8,5 l jadąc do 120 km na godzinę

---------- Post dopisany at 22:46 ---------- Poprzedni post napisany at 22:44 ----------

oczywiście w lato mówię o kołach 17 bo w zimie jeżdżę na 16

Opublikowano

Od czego ta dokładka na przednim zderzaku?

Ładna seria:thumbup1:

Opublikowano

Co to za wałki? Słyszałem że do AEB wkładają wałki od ADR'a bo są ostrzejsze, ale do ADR'a?:eusathink:

Opublikowano

kiera the best :decayed:

Opublikowano
  • Autor

koleżko ta dolna dokładka jest od leona fr cupry

---------- Post dopisany at 00:57 ---------- Poprzedni post napisany at 00:55 ----------

a co do tych wałków to sam dokładnie nie wiem bo nominalna moc to 125 km u mnie powinno być a na hamowni wjechałem i pokazało 143 km

Opublikowano

a dokałdki zderzaków malujesz? bo teraz ta dokładka cupry ma sie ni jak do auta:whistling:

Opublikowano
  • Autor

wiem najlepiej by było zaspawać na gładko doły zderzaków i pomalować wszystko ładnie na razie się zastanawiam

---------- Post dopisany at 10:38 ---------- Poprzedni post napisany at 10:34 ----------

ale jeszcze czeka mnie wymiana hydro napinacza łańcucha wałków rozrządu bo zaczyna słabnąć i zaworki pogrywają

Opublikowano

Gdzie ją hamowałeś? Dzięki wałkom aż ~18km? Zastanawiające...

Opublikowano

Kolorystyka tej kierownicy do mnie nie przemawia:wink: J

Gdzie ją hamowałeś? Dzięki wałkom aż ~18km? Zastanawiające...
też mnie to zastanawia :whistling:
Opublikowano
  • Autor

kolego auto było hamowane na spocie w Białymstoku i była tam hamownia najazdowa z firmy AMF Białystok

---------- Post dopisany at 17:18 ---------- Poprzedni post napisany at 17:14 ----------

też mnie to zdziwiło skąd i jak tak moc wolno ssącej jednostce mam, a co lepsze już paroma takimi samymi jezdziłem no i moja zawsze lepiej mi się wydawała że idzie i ze startu i na przyśpieszenie