Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ srebrna a4 b5 ARG] mój projekt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

ogólna diagnostyka jest u mnie dobra naprawiam wszystko na bieżąco,a co do auta malowane nie mam co ukrywać miałem wypadek z mojej winy i malowałem normalne nawet mam zdjęcia jak chcesz mogę ci wysłać a dopisałem się do gościa wypowiedzi w twoim ogłoszeniu bo jest to rażące jak gościa się pytasz jaki jest stan auta cacy nie malowany ale jak zajeżdżasz na miejsce z miernikiem i laptopem to koleś zaczyna inaczej rozmowę wie pan auto 16 lat co od niego wymagać a tak to pisał jaka IGŁA i robisz takie dwa wyjazdy lub trzy i 1000zł za darmo oddajesz zamiast dołożyć do samochodu do tego co powinien być

Opublikowano

ogólna diagnostyka jest u mnie dobra naprawiam wszystko na bieżąco,a co do auta malowane nie mam co ukrywać miałem wypadek z mojej winy i malowałem normalne nawet mam zdjęcia jak chcesz mogę ci wysłać a dopisałem się do gościa wypowiedzi w twoim ogłoszeniu bo jest to rażące jak gościa się pytasz jaki jest stan auta cacy nie malowany ale jak zajeżdżasz na miejsce z miernikiem i laptopem to koleś zaczyna inaczej rozmowę wie pan auto 16 lat co od niego wymagać a tak to pisał jaka IGŁA i robisz takie dwa wyjazdy lub trzy i 1000zł za darmo oddajesz zamiast dołożyć do samochodu do tego co powinien być

wszystko rozumiem, nigdzie w opisie nie zaznaczyłem, ze auto jest w idealnym stanie, bądź też, że ma oryginalną powłoke, pytał o stan wymieniłem mu wszystkie rzeczy, które widziałem, a ty mnie naskakujesz, że sprzedaje gówno, że kładziesz na mnie laskę itp więc gdzie tu logika?

• 1 rok później...
Opublikowano
  • Autor

no w sumie nie powinienem,tylko sam wiesz jakie to jest wkurzające jak jedziesz 300-400km po auto a handlarz ci pisze cacy cacy a na miejscu lipa ogólnie to nie chciałem żeby o było kierowane pod twoim adresem tylko tych handlarzy zasranych bo inaczej nie można ich nazwać naciąga

13403388_1006828556069092_56606504402832

IMAG0137.jpg

IMAG0139.jpg

IMAG0138.jpg

podoba się teraz moja audiolka

oczywiście w aucie niedawno wymieniony kompletny rozrząd i oczywiście hamulce ate porażka jak dla mnie mikoda w 100% lepsz no ale cóż teraz koło na aucie od audi a5

Edytowane przez chudy30

Opublikowano

Ogólnie spoko tylko mi ta srebrna dokładka nie pasuje, lepiej by pasowała czarna i ta blacha kiepsko tam siedzi i troche szpeci lepsza na środku moim zdaniem. To tylko moje wizje wazne ze Tobie sie podoba poza tym całkiem ładna sztuka :)

Opublikowano
  • Autor

kolego rejestracja już dawno jest założona na środku a dokładka jest srebrna bo chciałem ją jakoś odciąć żeby się nie zlewała razem z dokładką czarną

wiem te numery z boku to prawie jak alfa,lipa jak nic

Opublikowano

Autko zacne na zywo pieknie sie prezentuje :)

Wysłane z mojego HUAWEI ATH-UL01 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

cm9wjdpw.jpg

a tak teraz przód wygląda

Opublikowano

Rejka w ori miejsce :wink:

Opublikowano
  • Autor

dzęki kowi

Opublikowano

dzęki kowi

Mój patent na demontowaną rejke, jedynie w kratce trzeba wyciąć 1cm materiału w górnej obwódce srodkowej kratki, jest to nie widoczne

rej%202_zps2a1r7psx.jpg

Opublikowano
  • Autor

oki dzięki

Opublikowano

Sprytny patent ^^. Może się przydać.

Opublikowano

Co z tymi wałkami, udało Ci sie sprawdzic?

Opublikowano
  • Autor

kolego nie udało mi się tego sprawdzić gdyż za każdym razem jak było przy silniku cokolwiek robione to byłem w trasie a mój mechanik mi przy niej dłubał,ale powiem ci że braciak mój kupił audiolę z 99 roku o tym samym kodzie silnika co ja mam i tak samo autko pomyka dobrze jak moja a te 1.8 20v o innych kodach strasznie ociężale jeżdżą chodź ostatnio ADR mnie zaskoczył swoją dynamiką bo miałem okazję się przejechać znajomego audiolką właśnie ADR-em

Opublikowano

ile 1.8 spala Ci w miescie?

Opublikowano

A mi sie wydaje, że ściemniasz z wałkami i mocą. Raz wykresu nigdy nikt nie zobaczył, dwa jak coś jest dłubane akurat Cię nie ma. To sie kupy nie trzyma ziombel.

ile 1.8 spala Ci w miescie?

Dycha i uj mniej nie będzie.

Edytowane przez uszol

Opublikowano
  • Autor

powiem ci kolego że hamowałem ją w Białymstoku na spocie i to nie tylko ja też hamowałem i nikt z nas nie dostał wtedy wykresu z hamowni a drugi raz nie miałem czasu choć była chęć dla potwierdzenia ale w końcu zrezygnowałem i jeżdżę i się cieszę z przyjemności samej jazdy i nie wnikam czy ktoś wieży mi czy nie ja wiem swoje a gdym tego nie widział to po co bym to w ogóle pisał

było parę osób co to widziało i dla mnie to wystarcza że tak dobra furka mi się trafił i skończyłem już dawno pisać na temat moc w mojej audi kto zechce to uwierzy kto nie zechce to nie musi,poprostu cieszę się z użytkowania jej już prawie 5 lat i :banan: na twarzy nie schodzi

przydały by się lepsze mody ale żona dziecko jest i nowym dom także to mi za bardzo nie pozwala na bardzo duże mody,trzeba się cieszyć nawet z najmniejszego modu

także kolego uszol pozdrowionka wjedź kiedyś swoją i sprawdź ją może mile cie zaskoczy twoje auto na hamowni

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

IMAG0397[1].jpg

IMAG0396[1].jpg

IMAG0398[1].jpg

Opublikowano
  • Autor

po 6 latach jeżdżenia na gazie tydzień temu wjechałem na hamownię i to pokazało cały wykres wrzucę później

Opublikowano

Może to gaz dał ci tyle kuni :-D Może masz tak go zajebiaszczo wyregulowany że nie zabrał ci kuni ale wrecz zwiększył może te walki to ty od jakiegoś bmw masz albo jakiegoś passata a nie wiesz :-p w sumie spoko że twój Pomykacz ma wincyj mocy niż seryjne z tym silnikiem Pozdrowionka ;-) trzym się szerokości i przyczepności ;-)