radio22 Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Opublikowano 16 Lutego 2014 Dzięki panowie za zainteresowanie tematem i cenne wskazówki :notworthy: Ja też się zdziwiłem że pomogło dociśnięcie bezpiecznika ale u mnie zadziałało no w końcu mam sprawny pakiet oświetlenia klameczek:wink: No i widok podświetlanych klamek bezcenny
VRGOOD Opublikowano 16 Września 2017 Opublikowano 16 Września 2017 Witam, U mnie też nie działa podświetlenie klamek 4 szt. ;/ Dociskałem bezpieczniki ale nic to nie dało ( nr. 2,24,38 ), tak to po za tym działa podświetlenie dołu i boku drzwi, kratki nawiewu, nogi. Chyba że ma to coś wspólnego ze spaloną lampką którą mam ( podświetlenie lewy tył nóg ). Ktoś może rozwiązał ten problem poza dociskaniem bezpieczników?
martinger416 Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 W dniu 16.09.2017 o 11:28, VRGOOD napisał: Witam, U mnie też nie działa podświetlenie klamek 4 szt. ;/ Dociskałem bezpieczniki ale nic to nie dało ( nr. 2,24,38 ), tak to po za tym działa podświetlenie dołu i boku drzwi, kratki nawiewu, nogi. Chyba że ma to coś wspólnego ze spaloną lampką którą mam ( podświetlenie lewy tył nóg ). Ktoś może rozwiązał ten problem poza dociskaniem bezpieczników? Może sprawdź lepiej czy nie masz któregoś bezpiecznika spalonego skoro nic nie świeci.
VRGOOD Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 Reszta oświetlenia działa tylko nie klamki, nie ma oddzielnego bezpiecznika pod oświetlenie klamek ;/
pawelosinski83 Opublikowano 8 Października 2017 Opublikowano 8 Października 2017 Klamki świecą bardzo słabo w porównaniu do reszty, daj podświetlenie na max przy zegarach i sprawdź w całkowitej ciemności, czasem 1 latarnia może je przyćmić ;-) Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka
xpep21 Opublikowano 9 Października 2017 Opublikowano 9 Października 2017 Ostatnia sprawa to sprawdzenie samych diod, ale mało prawdopodobne aby wszystkie 4 się spaliły. Potwierdzam słowa poprzednika te podświetlenie swieci tak słabo , ze w początkowej fazie myślałem ze go nie mam. Reasumując bezpiecznik, instalacja Ewe. Diody do przejrzenia.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi