marys Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 Chciałbym zmienić świece w 1.8T ANB teraz pytanie do was jakie najlepiej kupić by silnikowi nie zaszkodziło a pomogło. Nie wiem czy to ważne auto jest po Virusie
kamilb5 Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 Albo stopień zimniejsze i pfr7q,lub tańsze bkr7e bardziej się nadają do auta po virusie. Ewentualnie denso ik 27
marys Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Opublikowano 14 Lutego 2014 a czym się różni zimniejsze czyli Ngk pfr7q od pfr6q w BRK jak virusa robili zalecali mi zmianę na pfr7q ale nie wiem czemu i z czym się to ma
marys Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Opublikowano 15 Lutego 2014 wystarczą 6-tki ale jak bym zmienił na 7 to lepiej czy nie?
kamilb5 Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Zakładaj 7mki,upuszczają więcej gorącego powietrza z silnika co powoduje minimalnie zwiększenie mocy,i zmniejszają spalanie stukowe jeśli minimalnym stopniu ono występuje. Ogólnie bardziej polecane do aut chipowanych a tym bardziej 1,8T czy 2,7 BiT.
marys Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Opublikowano 15 Lutego 2014 Zakładaj 7mki,upuszczają więcej gorącego powietrza z silnika co powoduje minimalnie zwiększenie mocy,i zmniejszają spalanie stukowe jeśli minimalnym stopniu ono występuje. Ogólnie bardziej polecane do aut chipowanych a tym bardziej 1,8T czy 2,7 BiT. Takiej konkretnej odpowiedzi właśnie oczekiwałem. Czyli już zamówiłem Ngk pfr7q
Rekomendowane odpowiedzi