mareqww Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 Padł mi kat. Czytam posty odnośnie kata: wyrzucić czy nie (sam już nie wiem)? Sprzedawca dodaje tulejkę dystansową, w celu okłamywania 2-giej sondy - czy takie rozwiązanie zadziała??? - nie chcę żeby kontrolki się zapalały.
Marc!n Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 Tutaj masz zakupy grupowe http://a4-klub.pl/turbo-chiptuning-tuning-mechaniczny-15/grupowy-zakup-downpipe-tip-1-8t-265825/index10.html Kata oczywiście lepiej się pozbyć. Tulejka u mnie się nie sprawdziła więc nie polecam. Przy zakładaniu DP najlepiej w komplecie zrobić soft w którym tuner usunie drugą sondę.
mikulski53 Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 A orientuje sie ktos jaki jest koszt wylaczenia drugiej sondy i czy da sie to zrobic podstawowym vagiem?
tkuczera Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Vagiem tego nie zrobisz. Jak chcesz ja mam do sprzedania katalizator do 1.8t z bexa. Jak co PW.
mikulski53 Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 U mnie narazie wszystko ok z katem ale jak bym chcial go wywalic i zalozyc Dp to pasowalo by ta sonde druga wylaczyc bo nie bedzie jezdzilo z bledem na blacie.. I dlatego pytam czy sie w to pchac i jaki byl by tego koszt oczywiście nie co do zeta. Okolo
tomekSSK Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 dowiadywałem się, 300 zł wyłączenie 2 sondy
gregor10 Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Tylko usunięcie z programu daje 100% pewności że nie będzie świecącej kontrolki CHECK na liczniku. Najlepiej robić to odrazu z softem za jednym zamachem.
Rekomendowane odpowiedzi