Dzikun Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 Koledzy chciałbym trochę podrezać swoją B6 ( powoli wszystko in progress) , mianowicie : - podświetlenie tylnej tablicy LED od Q7 - done no i przyszedł czas na halogeny + pozycja - co polecacie jakiś komplecik, co trzeba ile czasu i jaki koszt byłby oczywiście mam Bixa + sprysk w ORI Rozumiem że zderzak trzeba zdejmować bo dojście może być lipne, natomiast pozycja to jakie polecacie żarówki żeby dawały efekt Xenonu Pzdr & Dzięki
czarownik3 Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 o ile mi wiadomo to w celu wyjęcia halogenu trzeba zdjąć kratę wlotu powietrza i odkręcić dwie śruby na imbus. trzecia śruba jest do regulacji halogena. Pochwal się podświetleniem tylnej tablicy na LEDach.
Dzikun Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Opublikowano 19 Lutego 2014 Koledzy chciałbym trochę podrezać swoją B6 ( powoli wszystko in progress) , mianowicie :- podświetlenie tylnej tablicy LED od Q7 - done no i przyszedł czas na halogeny + pozycja - co polecacie jakiś komplecik, co trzeba ile czasu i jaki koszt byłby oczywiście mam Bixa + sprysk w ORI Rozumiem że zderzak trzeba zdejmować bo dojście może być lipne, natomiast pozycja to jakie polecacie żarówki żeby dawały efekt Xenonu Pzdr & Dzięki Zrobię zdjęcia to podrzucę Ci kolego
jacek70 Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 Jedyne podobne żarówki chociaż dalekie od xenona to Osram Night Breaker.
slo Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 ja mam h11 za 30zł komplet z allegro i świecą na biało
elmer80 Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 Xenon wylądował w halogenach??? wysłane z Commodore 64
Lysy_bgd Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 jak z tymi xenonami? ciekaw jestem gdzie schowałeś przetwornice
Rekomendowane odpowiedzi