Prezes870 Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 Witam, zakupiłem już przegub i jutro do wymiany sie zabieram, dziś zdjąłem koło bo mocno coś pukało z tyłu u okazało się że przegub bez gumy ;/ i luz ma okropny ( się dziwię że wgl chodziło to) I bym prosił o jakieś pomoce , bo po co mam wszystko rozpinać jak mogę może tylko jeden wachacz rozczepić i pójdzie. Wiem że to nie przód i kierownicą nie skręce i nie wyskoczy heh Jakieś wskazówki? Pozdrawiam gorąco
pioteros Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 wystarczy ze gorna srube odczepisz od wahacza, plus wyjmiesz sworzen drazka kierowniczego, bez problemu odchylisz calosc z przegubem
Prezes870 Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Opublikowano 20 Lutego 2014 Dzieki kolego rada pomogla Wymiana mi zajela godzinke i juz 0 puków stuków
pioteros Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 po co tomik, u gory jest tuleja bez regulacji, sworzen drazka tez nie ma regulacji, nie da sie inaczej tego zlozyc jak sie rozkladalo, jakby dolna tuleje zwrotnicy odkrecal albo duleje drazka kierowniczego (tam jest regulacja na tej podkladce mimosrodowej) to owszem
pioteros Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 no co ty nie masz nic takeigo ? jest normalne ucho zwrotnicy + tuleja gornego wahacza gumowa, wszystko na sztywno zlaczone dluga sruba i podkladka wypukla zeby sruba nie wzynala sie w tulejke ---------- Post dopisany at 21:16 ---------- Poprzedni post napisany at 21:14 ---------- taka zwykla tulejka, zadnej regulacji bankowo tam nie ma Audi B5 S4 2.7T Suspension Control Arm - 8a0505172b - Rear Upper Control Arm Bushing - Outer - Priced Each - ES#1596840
pioteros Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 w dolnej zewnetrznej tulejce masz regulacje ale tej nei trzeba odkrecac, w dolnym wahaczu, przy amorku ---------- Post dopisany at 21:19 ---------- Poprzedni post napisany at 21:18 ---------- zobacz, odkreca sie tylko srube 18 i sworzen drazka ktorego tu nie widac akurat regulacje masz na dole przy samym kole i na tulejce drazka z drugiej jego strony
Dev Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 U mnie 18-ka jest na mimosrodzie. Ki ....uj
pioteros Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 ktos sie pomylil wsadzil nei tam gdzie trzeba albo specjalnie jakis specyficzny kat chcial sobie ustawic
Prezes870 Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Opublikowano 22 Lutego 2014 No nie no nie ma żadnego mimowrodu Pod nakretką jest tylko duża podkładka ale zwykła ; )
Rekomendowane odpowiedzi