Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ogólno Klubowe rzucanie palenia !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czuję, że mniej więcej co 2 strony w tym temacie będziemy się dowiadywać o ponownym zajaraniu

przez kolegę raggaman

ja rzucam fajki poważnie i nie chcę brać udziału w dziecinadzie, a to tutaj to przedłużenie jakichś warszawiackich spotów

zapaliłeś- to wypadasz z tego grona

dość już ziupe ciupe, lelum polelum i innego dziamgania jak to chciałbym rzucić i nie mogę, albo nie chcę :evil:

Opublikowano

Nie ma sie co ciśnieniować :wink4: Na wszystko przyjdzie czas ..istotne jest to ze potrafie sie ograniczyć :hi: A to juz duuży postęp w walce z sobą .. :evil:

Opublikowano

raggaman-spojrz prawdzie w oczy-Ty sie nie ograniczasz,Ty nie potrafisz odmowic papierosa w pewnych sytuacjach...dluga droga do calkowitego rzucenia :smutas:

Opublikowano

angela-jak samopoczucie bez papierosow?

Bardzo dobre :naughty:

A zdziwienie kolegow na spocie-bezcenne.... :decayed: ,, Angela daj ognia......nie mam....nie pale juz 17 dni....NO CO TY :shocked:" by SULI :decayed::polew:

Opublikowano

A ja będę palił :> mam to gdzies :tongue4: po co się męczyć i sciemniać że juz nie chcę :cool1:

Opublikowano

od momentu rzucenia,na pewno juz czujesz roznice,teraz juz bedzie tylko lepiej- :naughty:wiesz,swiezy oddech,ladniejsza cera,lepsza kondycja-czlowiek wiecej i dluzej moze-niekoniecznie biegac dookola bloku,ale na przyklad polerowac autko :wink4:

Opublikowano

czuję, że mniej więcej co 2 strony w tym temacie będziemy się dowiadywać o ponownym zajaraniu

przez kolegę raggaman

ja rzucam fajki poważnie i nie chcę brać udziału w dziecinadzie, a to tutaj to przedłużenie jakichś warszawiackich spotów

zapaliłeś- to wypadasz z tego grona

dość już ziupe ciupe, lelum polelum i innego dziamgania jak to chciałbym rzucić i nie mogę, albo nie chcę :evil:

polać mu wódki. i niech ktoś wreszcie zacznie czytać posty takie, jak te (czyli dłuższe niż 2 linijki i mówiące o niepaleniu)!

jak ktoś zapalił to niech ucichnie i nic nie mówi, pomoże to niepalącym/rzucającym.

Opublikowano

raggaman-spojrz prawdzie w oczy-Ty sie nie ograniczasz,Ty nie potrafisz odmowic papierosa w pewnych sytuacjach...dluga droga do calkowitego rzucenia :smutas:

A wiec .. myśle że poczyniłem duże postępy..nie sięgam po papierosa za każdym razem gdy złapie nerwa czy dojdzie do niekontrolowanej załamki .. a tak było jeszcze pare tygodni temu.. nie wmawiam sobie " to juz ostatni ..ostania paczka " ..po prostu wiem , że na drugi raz postaram sie nie sięgnąć..

Nie szukam pretekstów żeby zapalić ..a to juz bardzo dużo dla mnie znaczy ..

Nie palicie..ciesze sie waszym sukcesem :good: .. mnie brakuje jeszcze parę kroków..

pet3r

Nie widze powodów do bulwersacji :mysli:

Opublikowano

od momentu rzucenia,na pewno juz czujesz roznice,teraz juz bedzie tylko lepiej- :naughty:wiesz,swiezy oddech,ladniejsza cera,lepsza kondycja-czlowiek wiecej i dluzej moze-niekoniecznie biegac dookola bloku,ale na przyklad polerowac autko :wink4:

........,,no moze niekoniecznie na polerowanie auta'' :naughty::polew: :polew:

Opublikowano

........,,no moze niekoniecznie na polerowanie auta'' :naughty::polew: :polew:

:naughty: :naughty:

raggaman-ja jestem z toba-nawet kiedy upadasz,to ja jestem podporka,kiedy plecy bola przy wstawaniu :friends:[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2008, 01:02_________________________________________________dobra-nie wiem jak WY,ale ja juz spie

Opublikowano

raggaman-ja jestem z toba-nawet kiedy upadasz,to ja jestem podporka,kiedy plecy bola przy wstawaniu :friends

Powinieneś iść na księdza :D:good:

Opublikowano

raggaman-ja jestem z toba-nawet kiedy upadasz,to ja jestem podporka,kiedy plecy bola przy wstawaniu :friends

Powinieneś iść na księdza :D:good:

a wyobraz sobie,ze kiedys chcialem byc,ale jakos Bog wybral mi droge do a4-chyba wiedzial,ze w klubie a4,znajde wiecej zblakanych owieczek... :wink4:[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2008, 08:12_________________________________________________w kosciele raczej bysmy sie nie spotkali :gwizdanie:

Opublikowano

pet3r

sam widzisz, co się dzieje, ludzie zamiast wspierać się w niepaleniu, ciągle gadają kto ile i kiedy zapalił albo o plusach palenia.

Opublikowano

sam widzisz, co się dzieje, ludzie zamiast wspierać się w niepaleniu, ciągle gadają kto ile i kiedy zapalił albo o plusach palenia.

nie ma takowych plusów :evil: :evil:

Opublikowano

pet3r

miętkie pytki i tyle :tongue4:

jak ktos naprawde chce przestać to żaden problem - ja już zapomniałem o nałogu ale trzeba chcieć a nie przymierzać się :naughty:

Opublikowano

Dokładnie.. Ograniczanie palenia to sobie można wsadzić w d*pę.. :sick3:

Jakoś wszyscy którzy zobowiązali się do rzucenia - rzucili i nikt nie narzeka i nie użala się nad sobą..

Zróbmy sobie jakąś popijawę np. na 1 MIESIĄC BEZ PAPIEROSA, albo na 2 miesiące ;)

Tak, żeby większości pasowało..

Opublikowano

pet3r

Nie widze sensu robić z d*py tornada .. ja was wspieram ! a jak ktoś sobie napisze ze pali bo lubi to co mnie to obchodzi .

Kazdy w pewien sposób osiągnął sukces na własny sposób ..Wy bo rzuciliście całkowiecie ..ja bo potrafie odmówić sobie palenia w okolicznościach w których sięgnął bym juz dawno po peta..zapalić raz w tygodniu i KONIEC .

Wiec o co halloo ??

Ograniczenie palenia to co innego jak palenie okazyjne ..

Opublikowano

EOT i każdy robi co chce - każdy ma swoje płuca i każdy boi się RTG :decayed: co tu więcej gadac

Opublikowano

EOT i każdy robi co chce - każdy ma swoje płuca i każdy boi się RTG :decayed: co tu więcej gadac

Dokładnie :)

Opublikowano

nie ma się co spinać o jakiegoś peta, każdy ma swoje lepsze i gorsze chwile...

coś widzę Panowie, że niepalenie Wam nie służy :tongue4: