Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ogólno Klubowe rzucanie palenia !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sorry ,moja pomylka - :notworthy: chodzilo o taktusia :embarrassed:

ale moze witek tez rzucil... :mysli:

tak, jutro mija miesiąc- niby niedługo a cieszy

wciąż nie palę i dalej nie zamierzam

tylko kuźwa prosiakowaty się zrobiłem ( przytyłem ok.4kg) :evil:

boję się co będzie dalej :kox:

Opublikowano

...polerka auta pomogla niejednemu :polew:[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2008, 23:03_________________________________________________,4 kilo to nieduzo,wez szmatke ,wosk i walnij autko na wysoki polysk :wink4:

Opublikowano

Mi też 4 kg wpadło.. :wink4:

Ragga tak przeglądam ten wątek i myślałem że Ty naprawdę to palenie rzuciłeś w cholerę.. :disgust: A ty na spociku mnie zawiodłes po całości.. :bicz:

Opublikowano

Ragga tak przeglądam ten wątek i myślałem że Ty naprawdę to palenie rzuciłeś w cholerę.. :disgust: A ty na spociku mnie zawiodłes po całości.. :bicz:

Ależ cycuniu .. jednego spotowego Cięzko rzucić :decayed:

Opublikowano

Ależ cycuniu .. jednego spotowego Cięzko rzucić :decayed:

w sumie to jak wejść do knajpy gdzie palą - więc generalnie możemy przymknąc oko na słabość Ragusa

Opublikowano

Wczoraj na spocie nie było palone :decayed:

Opublikowano

Kto nie palił, ten nie palił.

Ja jednego czerwonego kowboja z miękkiej paczki (dzięki Żółw :good: -szkoda, że tak szybko pojechaleś :D)

Reszta rzucających palenie, z nerwów zjadła 7 Wieśmaków, 5 Twisterów, 2 zestawy Grandera, a Spetsnaz dodatkowo w ukryciu za kolumną 2 paczki frytek. Dietetycznej coli - nikt nie tknął.

I Wy się dziwicie, że wagi nie możecie utrzymać.

Opublikowano

.. dodaj jeszcze zestaw Big King XXL z Colą + Zestaw Whoopera + dwie duże kawy.. :naughty:

Opublikowano

Ja jednego czerwonego kowboja z miękkiej paczki (dzięki Żółw :good: -szkoda, że tak szybko pojechaleś :D)

Reszta rzucających palenie, z nerwów zjadła 7 Wieśmaków, 5 Twisterów, 2 zestawy Grandera, a Spetsnaz dodatkowo w ukryciu za kolumną 2 paczki frytek. Dietetycznej coli - nikt nie tknął.

fury niemieckie to i kierowcy musza jak szkop wygladac - die grose bebechen rulez :decayed:

Opublikowano

fury niemieckie to i kierowcy musza jak szkop wygladac - die grose bebechen rulez :decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

...ja pier....le ale obzartuchy,ktos tu wspominal kiedys,ze takich smieci tez jesc nie bedzie,ale niewazne to teraz jest

:oklaski:taktus miesiac bez peta- i nagroda :beer1:[br]Dopisany: 01 Październik 2008, 23:24_________________________________________________...Marek,a waga sie nie przejmuj -samo przyszlo-samo odejdzie...

Opublikowano

Wczoraj nawet na basen pojechaliśmy, po basenie nawet nie do McDonald's tylko na dobrego placka po zbójnicku (mała porcja) i z soczkiem pomidorowym. Dziś czuję się świetnie. Oczywiście wieczorem lecę na siłownię (już czwarty raz). :naughty:

Zaczynam czuć, że żyję.

Aha, i jeszcze chcę powiedzieć, że Jeśli brakuje Ci czasu to znajdź sobie dodatkowe zajęcie...

Ja zawaliłem sobie wieczory siłowniami, basenami itp. i przez to paradoksalnie mam więcej czasu, bo nie jestem rozlazły i nie siedzę po pracy w domu, tylko zawsze w międzyczasie mogę gdzieś podskoczyć czy coś.. :)

Zacząłem się też uczyć angielskiego, bo mam duże braki. ze szkoły. Tzn. moja kobieta mnie uczy, bo ona się na tym zna i wie jak mnie motywować. :naughty:

Opublikowano

Kurfa..Tomasz ..zazdroszczę Ci :disgust:

:good:

Opublikowano

Raguś, jeszcze wszystko przed Tobą. :th:

Opublikowano

wie jak mnie motywować. :naughty:

opowiadaj Tomku

Opublikowano

wie jak mnie motywować. :naughty:

opowiadaj Tomku

Ooo, wygląda na to, że już nie muszę opowiadać... :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

Tomek-to jest powod do dumy...

...raggaman,co u Ciebie,ciagnie do papierosow?

Opublikowano

Raguś, jeszcze wszystko przed Tobą. :th:

A wp***u z tym wszysatkim Tomku. ;(

..raggaman,co u Ciebie,ciagnie do papierosow?

Wczoraj troszke paliłem i dziś ..wkurwienie dosięgło zenitu .. załamka :smutas:

Opublikowano

...cos sie stalo raggy?...chcesz pogadac?...

Opublikowano

...cos sie stalo raggy?...chcesz pogadac?...

Ajj..powiem Ci przyjacielu ..że juz po prostu nie mam siły.. i to chyba do wszystkiego :smutas:

W niebieskim..to jak nie urok to sraczka :wallbash: i wogóle..