Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Ogólno Klubowe rzucanie palenia !!!

hornet

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem wiem ale taki job że nie da się :embarrassed:

:polew:

Z kim bym nie rozmawiał to każdy ma najgorszą, najcięższą i najbardziej stresującą robotę.. acha, i jeszcze najmniej płatną. :tongue4::decayed:

Wiem wiem ale taki job że nie da się :embarrassed:

:polew:

Z kim bym nie rozmawiał to każdy ma najgorszą, najcięższą i najbardziej stresującą robotę.. acha, i jeszcze najmniej płatną. :tongue4::decayed:

ja mam zajebi.... nudną i dlatego jarałem...

w sumie ja odkąd rzuciłem palenie to wypaliłem z 7 petów :polew:

w sumie ja odkąd rzuciłem palenie to wypaliłem z 7 petów :polew:

To tak jakbyś rzucił dziewczynę, a jeszcze się z nią kochał. :decayed:

idealny układ :naughty::kox:

no wiec czas na male podsumowanko :naughty:

-watek zaczety zostal 20 sierpnia przez Hornet'a-czyli 2 m-ce i dwa dni temu...

-udzial w watku maja 42 osoby: -16 klubowiczow

- Vip'ow -6

- moderatorow-2

-kobiet w watku 3 :wink4:

zadeklarowalo sie do rzucenia nalogu-12,w tym jedna Pani :wink4:

zapalilo 3(jeden tylko odpalil,a potem sie opamietal...)

to tyle-podsumowanie zajelo okolo godziny.,wypite dwa piwa...

dla wszystkich,ktorzy wytrwali,zgodnie z obietnica :beer1: i :kwiatek:

no i trzymajcie sie dalej...

wodki nie pije-rzucilem,bo korbe po wódzie mam i lepiej nie pic wodki w moim przypadku,czasem jak sobie przypominam akcje ,na drugi dzien,to sie ciesze ,ze jestem caly ,pare razy zdarzylo sie prowadzic,raz nawet nie pamietam ,jak przemknalem przez miasto,rano auto przed chata zaparkowane idealnie(jak nigdy),lusterka zlozone,uklad wlosow na glowie mojej zony sie zmienil,kiedy okreslila dokladniej stan mojego upojenia-poszla na dol ,by sprawdzic jak tam audi-zero ryski nawet...najsmieszniejsze bylo to,ze zanim zaczalem pic,oddalem kolezance kluczyki i powiedzialem,ze rano ma mi oddac-oddala,bo nie mogla dostrzec stanu mojego upojenia,przez wlot na listy w drzwiach,bbo nie miala kluczy od domu :polew:-od tamtej pory-nie pije wodki,bo wiem,ze bede prowadzil...szkoda prawka,zdrowia-nie koniecznie mojego...

Marcin-teraz tylko piwko wale,codzien jakies trzy czy cztery-,ale jak wiem,ze bede prowadzil,to tylko dwa male(taka jest dopuszczalna dawka w anglii) :gwizdanie:-pasy zapiete,swiatla,pedkosc patrolowa(zeby nie wzbudzac podejrzen) i jak na razie jedna kontrola :naughty: ,chwile po malym wyscigu przez miasto :evil: przychamowalem na swiatlach i zblizylem sie dokolesia prawie na milimetr od jego tylnego zderzaka i ... pies szedl po ulicy,podbiegl do mnie,kur...wa,akurat czerwone bylo,kazal zjechac i wysiasc z auta....na szczescie obylo sie bez mandatu,bo nie mogl sie polaczyc z centrala,spisal numery auta i powiedzial,zebym jechal do domu wolniej i ostrozniej :shocked:.....no dlugo nie musial mnie namawiac... :evil: