domjenick Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 to ile juz nie palisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 to ile juz nie palisz? 24 dni :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 to jescze tydzien i masz maly jubileusz-musisz to jakos uczcic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 to jeszcze tydzien i masz maly jubileusz-musisz to jakos uczcic... oby nie tym napewno wymysle cos...zeby to dobrze uczcic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 ...no tego sie po Tobie nie spodziewam,ale jakies winko i swieczki ,to wielka chwila,dla kogos,kto palil dlugo,potem ,jak sobie to przypomnisz,szkoda bedzie zaczac znow...wiesz taki chwyt psychologiczny...cieszyc sie z malych sukcesow,to sztuka,ktora niewielu poznalo...cieszac sie z malych sukcesow-latwiej bedzie z problemami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 no dobra przekonales mnie......... bedzie winko...swieczki...................... a czy tak dlugo pale to nie wiem.....4 latka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 4 lata ,to dlugo-pomysl,co sie wydarzylo przez ostatnie 4 lata-wiele,a jeszcze takie male pytanko,niedyskretne sama swieczki przypalisz,czy bedzie ktos jescze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 nie no.....ktos mi musi winko otworzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 ...juz myslalem,ze sama bedziesz pic...trzebaby watek alkoholowy uskutecznic... [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2008, 00:01_________________________________________________dobra,ja spadam ,bo to juz czas na mnie...kolorowych snow wszystkim zycze,oby sie nie przysnil koszmar z pustym bakiem i nieczynna stacja benzynowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Pierwszy spot bez peta zaliczony. Raggaman, jak paliliscie pety to mnie gryzlo w gardlo. Jak mozna palic to swinstwo..? :gwizdanie: :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Pierwszy spot bez peta zaliczony. Raggaman, jak paliliscie pety to mnie gryzlo w gardlo. Jak mozna palic to swinstwo..? :gwizdanie: :> powiem Ci ..że znów zaczeło mnie drapać w gardle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 kur..wa RAGGAMAN !!!jarasz ,jak wsciekly...raz w tygodniu-nie jest dobrze....a juz mialem wylaczac kompa ,ale mowie sobie ''a zobacze ,co nowego...'' ...przykro mi to mowic,bo wierzylem w ciebie.....musisz przyjac slowa krytyki... :bicz3: :ranting1: tomek raggy sorry ,ale trzeba to tak ocenic.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 powiem Ci ..że znów zaczeło mnie drapać w gardle Ale ze co..? [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2008, 00:22_________________________________________________O i widzisz raggamanie, opierdol dostales od szeryfa (domjenick, tak Cie bede nazywac, bo trudno sie wymawia Twoj nick ) Wez sie w garsc gnojku jeden. :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 ja mam klapka w gębie po tym papierochu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Kolkov...Ty tez zajarales..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Kolkov...Ty tez zajarales..... No wlasnie.. Widze, ze ze spotow warsiaskich to tylko Agela i Nosfer sie trzymaja.. :th: ...no i oczywiscie JA, hohoho. Ale szacunek dla Was, ze przynajmniej nie oszukujecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 ide zmierzyc cisnienie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 no właśnie zero ściemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 ide zmierzyc cisnienie .... No i widzicie.. przez Was Szeryf nam sie wykonczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 nie przez nas tylko przez te browarrrrki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi