elmer80 Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 Chciałem się "pochwalić" przygodą jaka mnie spotkała na drodze gdy mijałem się z lawetą wypchaną rozbitymi autami. Śruba którą widać na zdjęciach spadła na łuku drogi i wbiła się w chłodnice jak pocisk! Laweta + paliwo, nowa chłodnica, płyn G12 i spinki rur wyszło 750,- Tak więc apel do Panów Laweciarzy zwróćcie uwagę co i jak wieziecie...
Dev Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 Kilka lat temu mojemu sasiadowi przydarzyła sie podobna historia. Śruba przebiła szybę czołową auta i wbila sie w oparcie fotela kierowcy
Grzechoo131 Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 Kilka lat temu mojemu sasiadowi przydarzyła sie podobna historia. Śruba przebiła szybę czołową auta i wbila sie w oparcie fotela kierowcy to niech uważa bo chyba oszukał przeznaczenie
s27 Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 lepiej cieszyć się że tylko takie szkody bo mogło być znacznie gorzej
elmer80 Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Opublikowano 22 Lutego 2014 Gorzej by było jakby np. felga poleciała...
GILI Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 Z miesiąc temu gościu zgubił dwie kanapy na siódemce jedna wpadła pod nadjeżdżającą ciężarówkę,wyglądał jak by dzika trafił. Ludzie nie zdają sobie sprawy,że można ludzi pozabijać,zimą wystarczy nawet lód z dachu,czy plandeki.
Tommy Gun Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Krew człowieka zalewa jak widzi coś takiego. Identyczna sprawa jak jedzie ciężarówka - kamyki lecą, uszkadzają szyby i lakier. Po co się innymi przejmować. Zatrzymałeś typa albo zapamiętałeś numery ??
Sebastiano87 Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Powiem wam ze ja to jak takiego widzę to około 10 metrów od niego za dupo się trzymam po czym jak sie nadaży okazja to buta do podłogi i wąchaj moje smrody Nie ma rady jak się mijasz z naprzeciwka, rowem nie pójdziesz minąć się musisz
Rekomendowane odpowiedzi