darkb Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Witam serdecznie koledzy mam takie może banalne pytanie lecz bez waszej pomocy ciężko będzie mi/ Chodzi o coś tskiego aktualnie mam a4 b5 po lifcie z oryginalnym radiem Concert Blaupunkta radio wiadomo zaczyna siadać w nim procesor więc pomyślałem może wymienić by to radyjko na audi symphony. Czy dużo kłopotu byłoby z tym, czy jest to jakiś problem i czy dodatkowo trzeba coś zmieniać. Poniżej wrzuciłem zdjęcie jak aktualnie wygląda moja konsola gdzie zamontowane jest radio concert. Czekam na pomoc i rady. ---------- Post dopisany at 13:20 ---------- Poprzedni post napisany at 13:14 ---------- ---------- Post dopisany at 13:21 ---------- Poprzedni post napisany at 13:20 ----------
Szarik Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Musisz zmienić kosz na 2din i chyba też klimatronik i popielniczkę.
Tom A4 Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 konsola 2 din, kosz, klimatronik, popielniczka, ramka w koło biegów ale można przyciąć tą z 1 din no i kodowanie nowego radyjka.
darkb Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Opublikowano 1 Marca 2014 koledzy a może policilibyście jakiś model radyjka które ładnie komponowałoby się z resztą kokpitu do a4 b5 po lifcie. Jeśli można prosić was o zdjęcie jeśli ktoś z was posiada jakieś ładne radyjko fajnie zamontowane i ładnie współgrające z resztą oświetlenia wewnątrzz
Kris691 Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Najlepsze rozwiazanie kupic inne radio przejsciowke i wsio. Samemu poszukaj jakiegos dobrego radyjka np. na allegro
darkb Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Opublikowano 10 Maja 2014 Najlepsze rozwiazanie kupic inne radio przejsciowke i wsio. Samemu poszukaj jakiegos dobrego radyjka np. na allegroto może wrzuć fotę swojego radia to zobaczymy jak ty masz zamontowane---------- Post dopisany 10-05-2014 at 22:51 ---------- Poprzedni post napisany 03-03-2014 at 19:26 ---------- koledzy a czy problem jest jakiś np aby do audi a4 b5 po lifcie z 1999 roku włozyć radio audi concert na CD z a4 b6 , aktualnie mam radio audi concert kaseciaka z możliwością podpięcia zmieniarki , czy w tym aucie radio to będzie działało prawidłowo jeśli chciałbym je właśnie wymienić na concert CD z B6
Rekomendowane odpowiedzi