Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[INNE] London Taxi -LTI TX4 , nowy hhackowoz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiecie chwilowo jestem bez Audi ale tydzien temu odebralem z salonu moje nowe Taxi :). Jest to nowy model LTI TX4 Silver , wybralem wersje "black line" z czarnym grillem i bez chromow . Silnik to 2.5 Turbo Diesel, common rail oczywiscie w automacie, wymiata :) z bajerow mam klime ale tylko dal kierowcy :) wystarczy . W zeszly weekend upalalismy i opijalismy Taxi z T-Zolwiem w Londynie. Oto pare fotek tego wynalazku

a1rh0.jpg

a0ts9.jpg

a5vm3.jpg

a6nz2.jpg

a7qd5.jpg

a8lr5.jpg

a9vh7.jpg

a2or9.jpg

a3ol6.jpg

a4kp4.jpg

a10fc7.jpg

teraz powinno byc widac fotki :)

Opublikowano

Gdzie fotki nie widac ? Ze ja nie zadzwonilem do Ciebie na poczatku sierpnia, 2 konkretnie bylem w centrum i chcialem wracac na wembley i zabulilem pseudo taxi czarnuchowi Ł40 ..... masakra :wallbash:

Opublikowano

hhacek jakie mody planujesz..? :kox:

Opublikowano

black line :kox: Przydałaby się gleba i alu min. 18'' :kox: Ale by klientów wytrzęsło na tych plastikowych ławkach :polew: Załóż soczewki od Lupo albo Mini :kox: Będzie xenon :evil: A i ściema szybek :kox: Ogólnie wypas fura :good: Czy każdy tam musi takim czymś jeździć? Ogólnie jakie są kolory dostępne? :decayed: Ile takie coś poleci? :kox: A i ile pali? :gwizdanie:

Opublikowano

black line :kox: Przydałaby się gleba i alu min. 18'' :kox: Ale by klientów wytrzęsło na tych plastikowych ławkach :polew: Załóż soczewki od Lupo albo Mini :kox: Będzie xenon :evil: A i ściema szybek :kox: Ogólnie wypas fura :good: Czy każdy tam musi takim czymś jeździć? Ogólnie jakie są kolory dostępne? :decayed: Ile takie coś poleci? :kox: A i ile pali? :gwizdanie:

Jakis maly spojler na klape by sie przydal a'la sline.. :decayed:

Opublikowano

Jakis maly spojler na klape by sie przydal a'la sline.. :decayed:

Jeszcze zderzak od Ski przód i dyfuzor na tył :polew:

Opublikowano

Qwa nawet na oponach jest napis TAXI , za***isty sprzęcik :kox:

Opublikowano

Zastanawiam się po co ta linka stalowa na lewych drzwiach. Czy ktoś może zakosić :polew: czy fabryczny ogranicznik nie wystarcza :decayed:

Opublikowano

Przyciemnić szybki i gleba :decayed:

Sprzęcik :kox:

Opublikowano

hehe..faje są ograniczniki otwierania drzwi :cool1: fura przystosowana dla inwalidów :hi: samochód nie do zarżnięcia :kox::decayed: to teraz trza się wybrać do rogala na chipsa :polew::tongue4:

Opublikowano

Zastanawiam się po co ta linka stalowa na lewych drzwiach. Czy ktoś może zakosić :polew: czy fabryczny ogranicznik nie wystarcza :decayed:

linka pewnie po to aby się za bardzo nie wychylać jak kierowca chce zamknąć boczne drzwi pociąga za linkę i gotowe :good:
Opublikowano
  • Autor

linka pewnie po to aby się za bardzo nie wychylać jak kierowca chce zamknąć boczne drzwi pociąga za linkę i gotowe :good:

dokladnie

narazie jest to nowka na gwarancji wiec nic nie moge w niej robic ale slyszalem ze robia jakis program lepszy do niej wiec po gwarancji penie podkeci sie troszke.. co do predkosci max to podobno 150km/h narazie lecialem 130 :):kox: a spalanie w miescie to powinno byc ok 11l/100 km ( wazy prawie dwie tony). narazie pali troche wiecej ale mial 30 mil na liczniku jak odbieralem tydzien temu , musi sie rozruszac.

mam w planach nalepic jekies rekalmy na boki bo jak sie mowi "money for nothing" :)

Opublikowano

teraz powinno byc widac fotki :)

respekt kolego :good:

po londynie smigac jako taksiarz :good:

dlugo tam mieszkasz?

znasz londyn na pamiec :D:kox:

Opublikowano

wyglada jak jakis koreanski badziew ....

co tam za motor siedzi [moc/moment] i kto produkuje ta puszke ... ?

p.s czyzby juz uszczelka odpadala przy tylnych drzwiach ... :mysli:

Opublikowano

Opony Dunlop TAXI :kox:

Opublikowano

Stare taxi to stare taxi :)

Ta dobrze okreslil spanky :kox:

Opublikowano

W londynie wszystko na odwrot , kierownica po prawej, metro po ziemi , nawet pisze taxi LTI TX4 Silver a to qwa czarne jest :polew:

Opublikowano

opijało się taxi, opijało brachu :kox:

i kilkaset km/mil zrobiło...jako pasazer oczywiście :wink4:

sprzęt generalnie :kox:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ale jaja nie wiem co powiedziec :polew:

kto produkuje ten silnik ? a kto aftomat?

black line kox :kox:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To autko to klasyk. :wink4:

Mimo gwarancji, jak będziesz chciał możesz przyciemnić furkę, gdyż koleś robi to bez demontażu szyb.

Także gwarancji nie stracisz. Wiem coś o tym, bo sam mnie szkolił :decayed:

Oto jego namiary:

Skyline Solar Control

Skyline Unit 1, Tudor Enterprise Park,

Tudor Road,

Harrow, HA3 5JQ

London,

tel.: 0044 20 8426 0574,

mobile: 0044 795 657 0243

pozdrawiam