krzysiekvtec Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 panowie kupiłem emblemat quattro w grill niestety z tego co widze brak tych spinek zeby sie zatrzasnął jest możliwosc dokupienia tego lub jakiś domowy sposób aby to zamontować ?
Wafel1 Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Wg. ETKI numer takiej klamry to 8L0807180 Koszt w ASO 5,08zł
jacek70 Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Czy ten znaczek jest na pewno od B6 ? Wydaje mi się że czarne plastiki powinny być dłuższe a między nimi ma być mniejszy odstęp. No chyba że się mylę.
tomekhxc Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 kolego prosta operacja ja od wew strony grila dalem metalowy precik dlugi dosc prawie jak znaczek i przez te otwory zapiolem trytytkami do tego precika siedzi jak wsciekly zreszta gdzies mialem te zapinki popatrze jutro jak znajde to ci przysle w kopercie
Kazik123 Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Czy ten znaczek jest na pewno od B6 ? Wydaje mi się że czarne plastiki powinny być dłuższe a między nimi ma być mniejszy odstęp. No chyba że się mylę. znaczek jest od Passata dlatego nie pasuje długość
jozek726 Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Czy ten znaczek jest na pewno od B6 ? Wydaje mi się że czarne plastiki powinny być dłuższe a między nimi ma być mniejszy odstęp. No chyba że się mylę. znaczek jest od Passata dlatego nie pasuje długość passat i quattro
krzysiekvtec Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Opublikowano 26 Lutego 2014 Podciety i wklejony nawet spinki by nie daly rady to jednak nie z b6 jest...
Rekomendowane odpowiedzi