Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jednomas z tarczą 240mm do Audi A4 B5 1.8T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lt widzialem tylko na obrazku a sprzeglo rs4 wciskalem ;) jako ze nie przewiduje przepychania karoserii bez kol to pozostane chyba przy rs4 :)

Opublikowano

moze i racja, bo ltek do codziennej jazdy po miescie jest niekomfortowy, mega twardy pedał

Opublikowano

trzeba czekac tylko az dev zalozy i jak bedzie to pracowalo w 1.8t.... jak bedzie gitara to mamy gotowy najtańszy zestaw do grubych mocy

Opublikowano

W dieslu bez problemowo pracowało to sprzęgło, tylko synchronizatory skrzyni dzwoniły, w benzynie może tego nie być.

Opublikowano

diesel ma większe wibracje wiec zbytnio zwykle kolo nie podejdzie tylko i wyłączne dwumas w benzynie to inna bajka wiec czekamy

Opublikowano
diesel ma większe wibracje wiec zbytnio zwykle kolo nie podejdzie tylko i wyłączne dwumas w benzynie to inna bajka wiec czekamy

Przeciez 1Z ma chyba jednomas w serii :)

Opublikowano

Miałem 1z na setupie 130hp i żadnych, podkreślam żadnych wibracji nie miałem.

Opublikowano

Ja o żadnych wibracjach nie wspominałem jak miałem taki zestaw sprzęgła jedynie to to dzwonienie skrzyni mnie wpieniało a i 460nm przenosiło spokojnie:)

Opublikowano

I co słychać w temacie?

Kolega devastation coś zdziałał? Nie ukrywam, że jestem dość mocno zainteresowany tematem.

Opublikowano
  • Autor

na razie sa inne tematy w obróbce

moje audi musi jeszcze poczekac

jak to mówią: "...szewc bez butów chodzi, albo w jednym..." :facepalm:

Opublikowano

No to szkoda bo bym taki zestaw łyknął od razu. Nawet gotowca od Ciebie.

Opublikowano

No wlasnie Tomek moze zaczniesz sprzedawac gotowe zestawy ?:D

Opublikowano
  • Autor

Przeciez mavcie wszystko opisane

Zaden problem zrobic to samemu

Opublikowano

Nie głupi pomysł...kilka stówek byś dołożył jako marża a ja jak mam inne zajęcia to bym się nie zastanawiał czy samemu składać kombinować a tak moneta na stół i sprzęgło na auto.

Opublikowano

hehe tomek klienci ci się sami pchaja drzwiami i oknami, działaj :)

Opublikowano

Jak się tomek będzie ociągał to ja tam cos pomodze...

Opublikowano
  • Autor

Ile chcesz zaplacic ?

Opublikowano

Tyle ile jest warte...:wink:

Opublikowano

Ze 2 tysie pewnie jest warte :)

Opublikowano

Podchodząc profi do tematu to oprócz kosztu części dochodzi know how a to wycenić ciężko. Ja tam nikomu w paradę wchodzić nie chcę bo nie o to chodzi. Teoretycznie przepis mamy w pierwszym poście. Ale zawsze dochodzą jakieś niuanse i triki bez których może to nie działać odpowiednio.

Jestem zdania, że należy robić to co się potrafi dobrze. Wolę zapłacić fachowcowi: malarz, płytkarz czy inny i mieć zrobione profi niż samemu się męczyć zaoszczędzić kilka zł stracić sporo czasu i nie być do końca zadowolonym. A tak płacę dostaje produkt do założenia i tyle.

Jakieś 2 lata temu sam kładłem płytki u siebie w warsztacie na jednym stanowisku. Jakoś to wyszło zeszło z tydzień czasu :facepalm:

Na drugim stanowisku poprosiłem fachowca...1,5 dnia

Jeżeli to rozwiązanie miało by działać poprawnie to jest szansa przytulić kilka monet a i sporo luda pewnie się na to będzie pisać.