spanky Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 no to wymien te przewody na nowe ... a uszczelka pod tym wtryskiem sie nie wysrala ...?
l_krupinski Opublikowano 14 Września 2008 Autor Opublikowano 14 Września 2008 Zrobiłem nowe logi po wymianie N75 BS: Logi Dynamiczne: Pomiar 1 Pomiar 5 Grupa 013 statycznie po dynamicznych: [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2008, 21:24_________________________________________________Czy coś dała ta podmiana N75?? Wężyk jutro kupie i po wymieniam przy wtryskach.
mcm Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 a nie chodzi lepiej ?? korekcje nadal duże
spanky Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 lmm obcina gnoj ... a korekcje spore ...
l_krupinski Opublikowano 15 Września 2008 Autor Opublikowano 15 Września 2008 Lepiej się teraz zbiera i to czuć. Czyli Imm do wymiany?? Chociaż dopiero ma 2 tygodnie. Musieli mi sprzedać jakis uszkodzony. Co mogę jeszcze sprawdzić zeby wyeliminować te duże korekcje?? Czy to może być wina samej pompy wtryskowej czy tylko nastawnika??
mcm Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 Lepiej się teraz zbiera i to czuć. Czyli Imm do wymiany?? Chociaż dopiero ma 2 tygodnie. Musieli mi sprzedać jakis uszkodzony. Co mogę jeszcze sprawdzić zeby wyeliminować te duże korekcje?? Czy to może być wina samej pompy wtryskowej czy tylko nastawnika?? kup dobrą przepływkę i wymień powinno być jeszcze lepiej, może trochę się korekcje poprawią, duże są bo może to być zarówno kończąca się pompa jak i nastawnik do czyszczenia i regulacji
Rekomendowane odpowiedzi